Χειροπέδες σε κλέφτες που ρήμαζαν ταξιδιώτες στο “Ελ. Βενιζέλος”

Χειροπέδες σε κλέφτες που ρήμαζαν ταξιδιώτες στο “Ελ. Βενιζέλος”
Αεροδρόμιο Ελευθεριος Βενιζέλος Eurokinissi

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί για διακεκριμένες κλοπές στον Αερολιμένα Αθηνών οι οποίοι είχαν συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, δύο Αλγερινοί και ένας Πολωνός, ηλικίας 49, 44 και 36 ετών, για διακεκριμένες κλοπές.

Οι δράστες, μεσημβρινές ώρες της περασμένης Πέμπτης, με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν πορτοφόλι μέσα από τσάντα, που ήταν τοποθετημένη εντός οχήματος στο χώρο στάθμευσης του Αερολιμένα. Άμεσα, οι κατηγορούμενοι επιβιβάστηκαν σε όχημα και αποχώρησαν από το σημείο.

Μετά την καταγγελία της παθούσας και την επακόλουθη έρευνα, αστυνομικοί ταυτοποίησαν τους δράστες, τους εντόπισαν στο κέντρο της Αθήνας και τους συνέλαβαν. Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν πορτοφόλι, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 1.350 ευρώ.

Επιπρόσθετα ταυτοποιήθηκε ο 36χρονος, ως δράστης κλοπής που είχε σημειωθεί στις 10 Ιουλίου, στην αίθουσα αφίξεων του Αερολιμένα, εντός καταστήματος υγειονομικού χαρακτήρα.

Ο 49χρονος και ο 36χρονος, είχαν συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα