Διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στο κέντρο της Αθήνας

Διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στο κέντρο της Αθήνας

Κατασχέθηκαν ηρωίνη βάρους 4 κιλών και 333 γραμμαρίων, σφαίρες, χρήματα, ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 4 κινητά τηλέφωνα και ιδιόχειρες σημειώσεις με χρηματικά ποσά

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, δύο Αφγανοί για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων – διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των δύο κατηγορούμενων στη διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης στο κέντρο των Αθηνών και στα Εξάρχεια, εντοπίστηκαν οι δύο Αφγανοί και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Σε επακόλουθες έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα ηρωίνης βάρους 4 κιλών και 333 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ, 67 φυσίγγια, 4 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 4 κινητά τηλέφωνα, ιδιόχειρες σημειώσεις με χρηματικά ποσά και πλήθος νάιλον συσκευασιών για τον επιμερισμό ναρκωτικών ουσιών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα