Διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, κάνναβης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης στο κέντρο της Αθήνας

Επιχείρηση της αστυνομίας στα Εξάρχεια για τα ναρκωτικά
Επιχείρηση της αστυνομίας στα Εξάρχεια για τα ναρκωτικά

Συνελήφθη ένας 47χρονος Αφγανός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών-Κατασχέθηκαν ποσότητες 3.210 γραμμ. ηρωίνης, 7.453,5 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 149,3 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες χθες στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 47χρονος Αφγανός για παράβαση της Νομοθεσίας περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσης της Δίωξης για τη σύλληψη διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δραστηριοποίηση του 47χρονου στη διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών, εντοπίστηκε και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Ο δράστης κατελήφθη στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα να κατέχει, με σκοπό την άμεση πώληση σε τρίτους, δύο συσκευασίες με περιεχόμενο κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη και συνελήφθη.

Σε επακόλουθες έρευνες, στην οικία του αλλά και σε έτερη οικία που χρησιμοποιούσε ως χώρο αποθήκευσης των ναρκωτικών, βρέθηκε πλήθος από συσκευασίες περιέχουσες ποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης. Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.210 γραμμ. ηρωίνης, 7.453,5 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 149,3 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, Ναρκωτικά
SHARE:

24Media Network