Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο Μιχάλαρος δήλωσε ότι ήταν σπίτι του κατά τη δολοφονία Φύσσα – Μάρτυρες τον τοποθετούν έξω από το “Κοράλλι”

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο Μιχάλαρος δήλωσε ότι ήταν σπίτι του κατά τη δολοφονία Φύσσα – Μάρτυρες τον τοποθετούν έξω από το “Κοράλλι”
Απολογία του κατηγορουμένου Κωνσταντίνου Κορκοβίλη στην δίκη της Χρυσής Αυγής την Παρσκευή 28 Ιουνίου 2019, για τα γεγονότα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τον Γ. Ρουπακιά το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου 2013. Eurokinissi

Ο Αν. Μιχάλαρος ανέφερε στο δικαστήριο πως έμαθε από την τηλεόραση όσα είχαν συμβεί, αλλά και την εμπλοκή του δικού του ονόματος.

Την αιτιολογία πως οι μάρτυρες που τον αναγνώρισαν έξω από την καφετέρια «Κοράλλι» το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου ήταν «φίλοι του κ. Πουλικόγιαννη» έδωσε στη δίκη της Χρυσής Αυγής ο Αν. Μιχάλαρος.

Και αυτός ο κατηγορούμενος, που υπήρξε υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής από το 2012, δήλωσε πλήρη άγνοια για τη δολοφονία του Π. Φύσσα, υποστηρίζοντας πως είχε μείνει σπίτι του εκείνο το βράδυ. Ανέφερε δε πως έμαθε από την τηλεόραση όσα είχαν συμβεί, αλλά και την εμπλοκή του δικού του ονόματος.

Πρόεδρος: «Όταν ηρεμήσατε, ενημερωθήκατε; Ρωτήσατε;»

Κατηγορούμενος: «Ναι, τα παιδιά εκεί, Και το μόνο που λέγανε ότι ο Ρουπακιάς καθάρισε το παλικάρι. Και μετά από κάποιους μήνες με πήρε η Κλάππα και μου λέει “προφυλακίζεσαι”».

Πρόεδρος: «Άλλοι μιλήσανε για σας, εκτός του Πουλικόγιαννη;»

Κατηγορούμενος: «Άλλα 3 άτομα, φιλοι προσκειμενοι του Πουλικόγιαννη, που με είδαν λένε να περνάω από κει. Και είναι ψέμμα, αυτοί με στοχοποιούν.

Πρόεδρος: «Μήπως είναι φίλοι του Φύσσα αυτοί;»

Κατηγορούμενος: «Δεν ξέρω, δεν το ξέρω το παλικαράκι, δεν τον ήξερα.»

Πρόεδρος: «Το ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν φίλοι των Πουντίδη και Πουλικόγιαννη, πού το ξέρετε;»

Κατηγορούμενος: «Από τα στοιχεία που αναφέραν στην κατάθεση.»

Παράλληλα, ο Αν. Μιχάλαρος είπε πως οι τηλεφωνικές συνομιλίες του με τον Ιωάννη Άγγο το βράδυ της δολοφονίας Φύσσα, αφορούσαν το Σωματείο που ήθελαν να φτιάξουν στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Η δίκη συνεχίζεται στις 11 Ιουλίου με την απολογία του πυρηνάρχη της Νίκαιας, Γ. Πατέλη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα