Διπλή η δολοφονία στα Χανιά – Ο αγνοούμενος ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός μέσα σε βαλίτσα

Διπλή η δολοφονία στα Χανιά – Ο αγνοούμενος ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός μέσα σε βαλίτσα
Περιπολικό της Αστυνομίας Eurokinissi Sports

Ο αγνοούμενος ηλικιωμένος εντοπίστηκε αργά το απόγευμα νεκρός εντός οικίας ιδιοκτησίας και αυτή, της δολοφονημένης συντρόφου του. Στο σημείο ιατροδικαστής και Ασφάλεια

Δολοφονημένος εντοπίστηκε και μάλιστα τοποθετημένος σε βαλίτσα ο άτυχος 82χρονος σύντροφος της 79χρονης που βρέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στραγγαλισμένη στην οικία της, ενώ εκείνος παρέμενε άφαντος από την Παρασκευή.

Σήμερα το απόγευμα εντοπίστηκε δολοφονημένος και εκείνος σε άλλη οικία της συντρόφου του, επίσης στα Χανιά.

Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο της Ασφάλειας Χανίων και ιατροδικαστής. Ο χώρος του υπνοδωματίου που βρέθηκε νεκρή η 79χρονη ήταν ανάστατος σαν να τον είχε ερευνήσει κάποιος και ο σύντροφός της ήταν άφαντος. Τον αναζητούσε μάταια στο τηλέφωνο η κόρη του που ειδοποίησε τις Αρχές και μετέβησαν στην οικία της 79χρονης με αποτέλεσμα να την βρουν νεκρή. Μάλιστα ο θάνατός της υπολογίζεται τουλάχιστον 48 ώρες πριν την ανεύρεσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές σύντομα κατάλαβαν ότι είχαν μπροστά τους μία υπόθεση με μία δολοφονημένη και έναν αγνοούμενο σύντροφο που δεν θα μπορούσε να είχε στραγγαλίσει εκείνος την σύντροφό του, αφού μετά από ένα ατύχημα που είχε δεν μπορούσε να σφίξει καλά το ένα του χέρι και ήταν αρκετά αδύναμος. Άρα το να είχε συμβεί κάτι κακό και σε εκείνον ήταν πολύ πιθανό και δυστυχώς σήμερα επιβεβαιώθηκαν.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, η 79χρονη έλεγε τον καφέ και έμπαιναν διάφοροι άνθρωποι στο σπίτι της ως πελάτες αρκετά συχνά ενώ δεν δυσκολευόταν να πει πως ήταν αρκετά εύπορη. Το γεγονός ότι έμπαινε και πολύς κόσμος είναι κάτι που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τις έρευνες.

Στον υπερκείμενο όροφο η 79χρονη νοίκιαζε ένα διαμέρισμα σε τέσσερις Σύρους που οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια για περαιτέρω εξέταση, για τους οποίους μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι, αλλά παραμένουν υπό εξέταση.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα