Δολοφονία 21χρονου στον Πειραιά: Κατάθεση δράστη- “Με χτύπησε στο πρόσωπο και τράβηξα όπλο”

Δολοφονία 21χρονου στον Πειραιά: Κατάθεση δράστη- “Με χτύπησε στο πρόσωπο και τράβηξα όπλο”
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Eurokinissi

Στην ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη της δολοφονίας έξω από μπαρ στον Πειραιά κατάφεραν να φτάσουν οι Αρχές και ύστερα από διαπραγματεύσεις ο 30χρονος Έλληνας δράστης με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο, παραδόθηκε στην Ασφάλεια. Είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές

Συμπίπτουν όσα ισχυρίστηκε ο 30χρονος Έλληνας με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο με όσα γνώριζαν έως τώρα οι Αρχές για την ασήμαντη αφορμή γύρω από την δολοφονία του 21χρονου Έλληνα, χθες τα ξημερώματα, έξω από μπαρ, επί της οδού Κολοκοτρώνη 115, στον Πειραιά.

Μετά την παράδοσή του στην Ασφάλεια παραδέχτηκε στους αστυνομικούς πως όλα έγιναν από μία ασήμαντη αφορμή, όταν βγήκε από το μπαρ και φαίνεται πως σπρώχτηκε με το θύμα και εκείνος τον στραβοκοίταξε με αποτέλεσμα να έρθουν σε συμπλοκή.

Όπως ισχυρίστηκε, το θύμα τον χτύπησε στο πρόσωπο και εκείνος αντέδρασε τραβώντας το πιστόλι που είχε μαζί του και τον πυροβόλησε δύο φορές στον θώρακα. Τόνισε μάλιστα ότι δεν γνώριζε από πριν τον νεαρό που ήρθε σε συμπλοκή μαζί του, ενώ αντίθετα με όσα ανέφεραν κάποια άτομα του κύκλου του, δεν απέδωσε το όλο γεγονός σε κάποια πρόσφατη παρεξήγηση με τον δίδυμο αδερφό του.

Ο δράστης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών και για τον νόμο περί όπλων, ενώ από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για την ανθρωποκτονία σε βάρος του 21χρονου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα