Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Θέμα χρόνου η εξιχνίαση – Κρατούνται δυο άτομα

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Θέμα χρόνου η εξιχνίαση – Κρατούνται δυο άτομα

Σε δύο άτομα που κρατούνται και ανακρίνονται εστιάζουν τις έρευνες οι Αρχές για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. Γνωστός της ο ένας από τους δράστες, σύμφωνα με τον πατέρα της άτυχης κοπέλας.

Θέμα χρόνου θεωρείται η εξιχνίαση από τις Αρχές της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες των αξιωματικών του Λιμενικού έχουν εστιαστεί σε δύο άτομα για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις, ότι εμπλέκονται στην δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας ενώ δεν αποκλείεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και άλλο άτομο.

Οι δύο ύποπτοι κρατούνται από το Λιμεναρχείο Ρόδου χωρίς να έχουν ομολογήσει, αν αυτοί διέπραξαν την δολοφονία και για ποιο λόγο.

Όπως έγινε γνωστό σημαντικό ρόλο στην έρευνα έπαιξαν οι εικόνες από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται κοντά στο σπίτι της άτυχης φοιτήτριας από τις οποίες προέκυψε η εμπλοκή των υπόπτων ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Η άτυχη 21χρονη φοιτήτρια, σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο και η αναγνώρισή της έγινε από το τατουάζ που έφερε στο δεξί της πόδι, ενώ συγγενείς της ήρθαν στο νησί και επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της και επίσημα.

Η σορός της βρέθηκε το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2018, από κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, στην περιοχή “Φώκια” στους Πεύκους.

Συγκλονισμένοι οι γονείς αλλά και οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί και ζητούν απαντήσεις στα χιλιάδες ερωτήματα που προκύπτουν.

 

Γ. Τοπαλούδης: Γνωστός της ένας από τους δράστες

«Από σήμερα το πρωί και το μεσημέρι που ήμουν στο λιμεναρχείο μου είπαν ότι ήμαστε σε καλό δρόμο. Διερευνούν κάθε δυνατότητα που υπάρχει από κάθε μέσο που υπάρχει, από κάμερες κλπ» δήλωσε ο συντετριμμένος πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε και βρέθηκε νεκρή σε απόκρημνη περιοχή της Ρόδου, Γιάννης Τοπαλούδης στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Διαδρομές στην Ενημέρωση” με τον Γιώργο Βούλγαρη.

«Υπάρχουν κάποια που έχουν προσαχθεί αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει. Πάντως έχουν δραστηριοποιηθεί (οι τοπικές αρχές) όλες αυτές τις ημέρες και τους ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους εδώ και στο λιμεναρχείο και στην αστυνομία» συνέχισε και επεσήμανε ότι δεν θέλει να πει περισσότερα για την εξέλιξη των ερευνών.

«Σήμερα που πήγαμε με το λιμενικό στο σημείο, όπου είχε βρεθεί η σορός, υπήρχαν κεράκια, κάποιος πήγε σε αυτήν την απομακρυσμένη περιοχή ένα κεράκι» είπε και μίλησε με παράπονο για αυτό που συνέβη στην κόρη του: «Δυστυχώς βρήκε αυτό το άδικο και σκληρό τέλος το κορίτσι μου (..) Προφανώς κάποιος ή κάποιοι ήξεραν την τοποθεσία εκεί γιατί είναι πραγματικά απόμερη και απόκρυμνη. Υπήρχε κάποιος γνωστός της σίγουρα. Από κάποιες φίλες της οι αρχές να εντοπίσουν κάποια πρόσωπα».

«Νομίζω και πιστεύω ότι κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν το καλοπροαίρετο χαρακτήρα του κοριτσιού μου. Αυτό ήταν το σφάλμα του παιδιού μου, η έλλειψη της καχυποψίας και της πονηριάς. Ήταν ένα κορίτσι κοινωνικό» κατέληξε.

Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις

Η νεαρή κοπέλα είχε πάει στη Ρόδο για τις σπουδές της και είχε άριστες σχέσεις με την οικογένειά της με την οποία είχε τακτική επικοινωνία.

Γι’ αυτό και όσα συνέβησαν προκαλούν εύλογα ερωτήματα σε συγγενείς και φίλους.

Ερωτήματα για το πώς και γιατί βρέθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή (Λίνδο) η οποία μάλιστα είναι και δύσβατη, η 21χρονη βραδινές ώρες και εκτός τουριστικής περιόδου, όπου δεν υπάρχει κίνηση. Πήγε με τη θέλησή της ή κάποιος άλλος την ανάγκασε;

Σημαντικά ερωτηματικά άλλωστε δημιουργεί και το γεγονός ότι η κοπέλα δεν φορούσε ρούχα παρά μόνο το στηθόδεσμό της, ενώ και στη γύρω περιοχή, παρά τις έρευνες που έγιναν από τους Λιμενικούς δεν βρέθηκαν δικά της αντικείμενα. Ωστόσο το στοιχείο αυτό επιβεβαιώνει εν μέρει το σενάριο, ότι η 21χρονη μεταφέρθηκε στην περιοχή της Λίνδου με ή χωρίς τις αισθήσεις της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα