Δολοφονία καπετάνιου: Ανατροπή από νέο σενάριο που αφήνει υπόνοιες για αυτοκτονία

Δολοφονία καπετάνιου: Ανατροπή από νέο σενάριο που αφήνει υπόνοιες για αυτοκτονία

Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του καπετάνιου στην Κοιλάδα έφερε η κατάθεση του ιατροδικαστή, ο οποίος δεν απέκλεισε την αυτοκτονία, εξέλιξη που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Αλέξη Κούγια, ο οποίος είναι ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της δολοφονίας του καπετάνιου στην Κοιλάδα φέρνει η ιατροδικαστική έκθεση που για πρώτη φορά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Ο ιατροδικαστής που έκανε την νεκροψία στον άτυχο Θανάση Λάμπρου κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο του Ναυπλίου ότι ο καπετάνιος δέχθηκε μία σφαίρα στον θώρακα και μια στο κεφάλι, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος από τη σφαίρα που δέχθηκε στο κεφάλι, ενώ σε ερώτηση τόσο του δικαστηρίου όσο και των δικηγόρων της κατηγορούμενης ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να αποκλείσει τον αυτοπυροβολισμό.

ADVERTISING

«Πώς μπορεί κάποιος που αυτοπυροβολείται στο μέρος της καρδιάς, να μπορεί να βγάζει τον έναν κάλυκα από το πιστόλι και ακολούθως με σταθερό χέρι να πυροβολεί τον εαυτό του στον κρόταφο. Τέτοιο περιστατικό αυτοκτονίας στα παγκόσμια εγκληματολογικά χρονικά δεν έχει αναφερθεί ποτέ» δήλωσε από την πλευρά του, μετά την τελευταία αυτή εξέλιξη, ο δικηγόρος της οικογένειας του καπετάνιου, Αλέξης Κούγιας.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχει καταδικαστεί σε ισόβια σε πρώτο βαθμό η χήρα του καπετάνιου, η οποία ωστόσο αρνείται όμως κάθε ανάμειξη στη δολοφονία του.

«Έχει αφήσει ορθάνοιχτη την πόρτα του ενδεχομένου της αυτοκτονίας» υπογράμμισε ο Αλέξης Στεφανάκης, δικηγόρος της χήρας.

Σημειώνεται ότι ο ιατροδικαστής θα συνεχίσει την κατάθεσή του στις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ η οικογένεια του άτυχου καπετάνιου ζητά να τιμωρηθεί ο δολοφόνος του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δολοφονία καπετάνιου: Ο φίλος του απαντά στη "μαύρη χήρα" της Αργολίδας

Δολοφονία καπετάνιου: Στον φίλο του τα ρίχνει η μαύρη χήρα της Αργολίδας

SHARE:

24Media Network