Δολοφονία Λαγούδη: "Εξιχνιάστηκε η υπόθεση" σύμφωνα με δικηγόρο της οικογένειας

Η Ειρήνη Λαγούδη

Ενώπιον της ανακρίτριας είναι σύμφωνα με έναν από τους δικηγόρους της οικογένειας Λαγούδη, η υπόθεση. Τι γράφει σε αινιγματικό ποστ στο facebook.

Στην εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη, οδηγήθηκαν οι Αρχές, σύμφωνα με όσα γράφει στο facebook ένας από τους δικηγόρους της οικογένειας.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κωνσταντίνος Αν. Ζώης, γράφει:

"Συνεπληρώθησαν ήδη 11 μήνες από τον θάνατο της μακαρίας Ειρήνης Λαγούδη, της μαχητρίας της ζωής, η οποία ήτο μητέρα και πατέρας μαζί και η μοναδική της απασχόλησις, ήτο η πρόοδος των τέκνων της και η επαγγελματικές της δραστηριότητες. Η μαχήτρια της ζωής, όπως την απεκάλουν οι ομοχώριοί της. Αμέσως ανεκοινώθη και δυστυχώς εξ επισήμων χειλέων, ότι επρόκειτο περί αυτοχειρίας. Όμως η επιμονή των οικείων της αι έρευναι των διορισθέντων αρμοδίως εξαιρέτων τεχνικών συμβούλων και πραγματογνωμόνων, ιδιαιτέρως δε η διερεύνησις της υποθέσεως προσωπικώς υπό του κ. Εισαγγελέως των εν Αγρινίω Πρωτοδικών, κ. Γεωργίου Πέτρου, όστις διεξήγαγεν αυτοπροσώπως την προκαταρκτικήν εξέτασιν και εμέλτησεν εις βάθος το σύνολον των συγκεντρωθέντων στοιχείων και επιστημονικών πορισμάτων, οδήγησαν εις την εξιχνίασιν της υποθέσεως και απέδειξαν, ότι πρόκειται περί στυγερού εγκλήματος με αποτέλεσμα την άσκησιν ποινικής διώξεως διά τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία τελεσθείσης, διά απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία τελεσθέντος, διά το αδίκημα της συστάσεως συμμορίας και διά ηθικήν αυτουργία εις τας ως άνω πράξεις. Ήδη δε η υπόθεσις ευρίσκεται ενώπιον της κας Ανακριτρίας Αγρινίου διά τα περαιτέρω".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπόθεση Λαγούδη: Δεν είχε οικονομικές συναλλαγές με τον γιατρό το θύμα

Αδερφός Ειρήνης Λαγούδη: Τη δολοφόνησαν για 100.000 ευρώ

Υπόθεση Λαγούδη: Τα τελευταία μηνύματα και η μήνυση του ιδιωτικού αστυνομικού της οικογένειας

SHARE:

24Media Network