Δολοφονία Μακρή: Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος των δύο κατηγορουμένων

Δολοφονία Μακρή: Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος των δύο κατηγορουμένων
Ο δεύτερος, κατηγορούμενος για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή οδηγείται από αστυνομικούς στον εισαγγελέα στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων Eurokinissi

Στην απολογία του στον ανακριτή, ο 35χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε πως ούτε ο ίδιος ούτε ο αδελφός του έχουν καμία εμπλοκή στη δολοφονία του επιχειρηματία στο Πανόραμα της Βούλας.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 35χρονος ο οποίος εκδόθηκε την Πέμπτη στην Ελλάδα από τις βουλγαρικές αρχές σε εκτέλεση διεθνούς εντάλματος σύλληψής του για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στο Πανόραμα της Βούλας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στην απολογία του στον ανακριτή, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε πως ούτε ο ίδιος ούτε ο αδελφός του έχουν καμία εμπλοκή στην υπόθεση. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τον ανακριτή ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα τον έκρινε προφυλακιστέο. Σημειώνεται ότι ο αδελφός του 35χρονου κρατείται στις φυλακές Μαλανδρίνου από τον περασμένο Απρίλιο, μετά την προφυλάκισή του για την ίδια υπόθεση.

O συνήγορος των δύο κατηγορουμένων, Αλέξανδρος Ανδρουτσόπουλος υποστήριξε στο Κεντρικό Δελτίο του STAR, ότι δεν υπήρχε το πρόσωπο των κατηγορουμένων στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, καθώς και ότι ο σωματότυπος του δεύτερου προφυλακισθέντος δεν ταιριάζει με τη φιγούρα που απαθανατίζεται στο πλάνο της εκτέλεσης.

Aκόμη, υποστήριξε πως αν αυτά τα δύο αδέλφια εκτελούσαν συμβόλαια θανάτου, θα ήταν πιο προσεκτικοί και δε θα χρησιμοποιούσαν πιστωτικές κάρτες και κινητά τηλέφωνα στο όνομά τους.

Ο 35χρονος κατηγορείται ότι ο ίδιος και ο αδελφός του, τον Οκτώβριο του 2018, εκτέλεσαν πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου και δολοφόνησαν εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στη Βούλα τον επιχειρηματία Γιάννη Μακρή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα