Δολοφονία στην Κηφισιά: Με δύο όπλα εκτέλεσαν την 33χρονη

Δολοφονία στην Κηφισιά: Με δύο όπλα εκτέλεσαν την 33χρονη
Νεκρή εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018, 33χρονη γυναίκα, μεσα στο αυτοκίνητό της Eurokinissi

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την δολοφονία της 33χρονης στην Κηφισιά. Το βασικό σενάριο που εξετάζει η αστυνομία και οι σχέσεις της με τον υπόκοσμο.

Με δύο όπλα και τουλάχιστον δέκα σφαίρες φέρονται να εκτέλεσαν οι δράστες την 33χρονη δικηγόρο που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Τετάρτης στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού της στην Κηφισιά.

Η 33χρονη που εντοπίστηκε νεκρή από την μητέρα της, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, χτυπήθηκε τουλάχιστον δέκα φορές. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο τουλάχιστον δέκα κάλυκες τόσο από το τυφέκιο, όσο και από όπλο χειρός και κάνουν λόγο για προσεκτικά σχεδιασμένη δολοφονία, ενώ το βασικό σενάριο που εξετάζεται είναι οι δράστες να περίμεναν την δικηγόρο να επιστρέψει και όταν μπήκε στο γκαράζ να προχώρησαν πεζή προς το μέρος της και την εκτέλεσαν.

Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για υπόθεση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, βασισμένοι τόσο στον τρόπο δράσης των εκτελεστών όσο και από το ποινικό παρελθόν της 33χρονης, η οποία είχε κατηγορηθεί για ληστείες και ηθική αυτουργία σε δολοφονία, χωρίς όμως να καταδικαστεί ποτέ, ενώ είχε σχέσεις με ανθρώπους του υποκόσμου.

Μυστήριο παραμένει οι ακριβής ώρα της εκτέλεσης, με τους περίοικους να αναφέρουν στους αστυνομικούς ότι άκουσαν πυροβολισμούς γύρω στη μία τα ξημερώματα, ενώ αναμένεται να εξεταστεί και το αν οι κάμερες που υπάρχουν στο σημείο κατέγραψαν την στιγμή της δολοφονίας, ώστε να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα