Δολοφονία στο Αιγάλεω: Η ομολογία του γιου της 55χρονης – Είχαν συχνές συγκρούσεις

Δολοφονία στο Αιγάλεω: Η ομολογία του γιου της 55χρονης – Είχαν συχνές συγκρούσεις
Νεκρή 55χρονη γυναίκα στο σπίτι της στο Αιγάλεω ΙΝΤΙΜΕ

Ομολόγησε ο γιος της 55χρονης πως εκείνος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την μητέρα του ύστερα από μία ακόμη σύγκρουση που είχε μαζί της. Ήταν χρόνιος χρήστης ουσιών

Στις συχνές συγκρούσεις που είχε με την 55χρονη μητέρα του αναφέρθηκε ο 20χρονος γιος της στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και στο γεγονός ότι κατά την διάρκεια μίας ακόμα σύγκρουσης μεταξύ τους, την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Βεροίας 22, στο Αιγάλεω, την περασμένη Τετάρτη.

Ο 20χρονος που είναι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών, παρουσιάστηκε το πρωί αυτοβούλως στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, που είχε αναλάβει την έρευνα και προανάκριση για την υπόθεση, όπου ομολόγησε και επισήμως τις πράξεις του. Τα ρούχα του είχαν ακόμα λεκέδες αίματος ενώ ισχυρίστηκε πως την κατάληξη της μητέρας του την έμαθε αφού έφυγε από το σημείο.

Η εξέτασή του συνεχίζεται από τους αστυνομικούς και ενημερώνεται σχετικά ο αρμόδιος εισαγγελέας. Την άτυχη γυναίκα που ήταν μητέρα πέντε παιδιών και ως οικογένεια τα έβγαζαν πολύ δύσκολα πέρα, την ανακάλυψε νεκρή ένας άλλος της γιος που σε κατάσταση σοκ κάλεσε και τις Αρχές.

Στον εισαγγελέα το απόγευμα

Ο 20χρονος οδηγείται το απόγευμα στον εισαγγελέα.

Ο κατηγορούμενος, που παραδόθηκε το πρωί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, φορώντας μια ματωμένη μπλούζα, ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων, ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει την μητέρα του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα