Δολοφονία στον Βόλο: “Ήμουν υπό την επήρεια ναρκωτικών” – Όσα είπε στις αρχές ο 39χρονος δράστης

Δολοφονία στον Βόλο: “Ήμουν υπό την επήρεια ναρκωτικών” – Όσα είπε στις αρχές ο 39χρονος δράστης
Όσα είπε στις αρχές ο 39χρονος δράστης InTime

Με λεπτομέρειες περιέγραψε τις κινήσεις του ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας της νονάς του στον Βόλο, ο οποίος παραδόθηκε στις αρχές.

Τον ισχυρισμό ότι τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών επικαλέστηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Βόλου, οι 39χρονος βαφτισιμιός της άτυχης 75χρονης, την οποία κατακρεούργησε με 42 μαχαιριές, όπως προέκυψε από την νεκροψία-νεκροτομή, για 2.000 ευρώ που απαίτησε να του δώσει και εκείνη αρνήθηκε.

Μάλιστα, είπε πως ήταν θολωμένος από την χρήση και δεν καταλάβαινε τι έκανε, ωστόσο στη συνέχεια περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις πράξεις του και ειδικά την μεθοδολογία που ακολούθησε της ανθρωποκτονίας που αντιφάσκει ευθέως με τον ισχυρισμό του.

Ο δράστης παραδόθηκε οικειοθελώς χθες αργά το απόγευμα στην Ασφάλεια Βόλου και συνελήφθη κατ’ εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του.

Μάλιστα, είπε τους αστυνομικούς, πως ήθελε να ηρεμήσει πρώτα, να σκεφτεί όσα έγιναν και ύστερα να παραδοθεί όπως και έπραξε. Βεβαίως γνώριζε από τους οικείους του ότι ο κλοιός είχε στενέψει πολύ γύρω του και έτσι δεν είχε άλλη επιλογή, αφού από την πρώτη στιγμή οι τοπικές Αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή του.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί σε Εισαγγελέα και Ανακριτή. Βεβαίως, έχει από πριν ομολογήσει τις πράξεις του, τις οποίες περιέγραψε ο ίδιος τηλεφωνικά στην σύζυγό του και σε έναν γνωστό του αστυνομικό που τους κάλεσε όσο παρέμενε φυγάς από σταθερό τηλέφωνο στην περιοχή των Αλυκών και βεβαίως έχουν ληφθεί σχετικές καταθέσεις και από τους δύο, όπως επίσης παραδέχτηκε τις πράξεις του και κατά την χθεσινή του παράδοση στις Αρχές.

Η γυναίκα που ήταν ευκατάστατη και χήρα, ζούσε με τον γιο της που αντιμετωπίζει πνευματικά και κινητικά προβλήματα.

Ο 39χρονος βαφτισιμιός της που εργαζόταν ως διανομέας είχε ποινικό παρελθόν και έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για ναρκωτικά, ήταν χρήστης και είχε απασχολήσει επίσης για κλοπή τσάντας και εμπρησμό σε κατάστημα. Επισκέφτηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης την άτυχη γυναίκα στο σπίτι της και όταν απαίτησε 2.000 ευρώ και εκείνη δεν του τα έδωσε, έβγαλε ένα μαχαίρι και κυριολεκτικά την κατακρεούργησε με 42 μαχαιριές.

Ο γιος της λόγω της κατάστασής του δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, όμως ούτε και οι γείτονες παρότι η πολυκατοικία έχει πέντε διαμερίσματα ανά όροφο… Ο δράστης αμέσως μετά τύλιξε με μονωτική το κεφάλι της νονάς του και το σώμα της με ένα πάπλωμα, την έσυρε έως το ασανσέρ και από εκεί στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Η Αστυνομία ερευνούσε την εξαφάνισή της και οι αστυνομικοί είχαν αρχίσει να μαθαίνουν αρκετές λεπτομέρειες που τους οδήγησαν σε συμπεράσματα. Εντόπισαν αρχικά τις κηλίδες κοντά στην πόρτα του διαμερίσματος, στο ασανσέρ, στη συνέχεια στο υπόγειο και κατέληξαν στην σορό του άγρια δολοφονημένου θύματος. Εντός της οικίας βρέθηκε άθικτο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο δεν κατάφερε να εντοπίσει και να αρπάξει ο δράστης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα