Δολοφονία Τοπαλούδη: Έγινε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 21χρονης

Δολοφονία Τοπαλούδη: Έγινε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 21χρονης

Τηλεφωνικές συνομιλίες με τον 19χρονο Αλβανό κατηγορούμενο, που προκαλούν ανατριχίλα, αποκαλύπτει φίλος του. Τι του είπε την μοιραία νύχτα αλλά και τρεις μέρες μετά το έγκλημα.

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται και είναι συγκλονιστικές όσον αφορά στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, οι εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό της άτυχης φοιτήτριας, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, δείχνουν πως μέχρι την ημέρα της δολοφονίας της, στις 27 Νοεμβρίου, μιλούσε κυρίως με την καλύτερή της φίλη.

Από τις 28 και μετά την ψάχνουν. Στις 30 του μηνός εμφανίζονται πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο και την κολλητή της. Την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου την αναζητά μια φίλη, η οποία, συμπτωματικά, μένει στην ίδια οδό με τον Έλληνα κατηγορούμενο. Να υπενθυμίσουμε πως το κινητό του 21χρονου θύματος μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί.

Την ίδια στιγμή, οι καθαρές τοξικολογικές της κοπέλας καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς των δύο κατηγορουμένων, οι οποίοι στην κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους, είχαν πει πως είχαν καταναλώσει αλκοόλ και οι τρεις.

Το ποσοστό αλκοόλ που ανιχνεύτηκε στο αίμα της 21χρονης είναι μόλις 0.15 γραμμάρια ανά λίτρο, ποσοστό που δεν αντιστοιχεί καν σε ένα ποτήρι κρασί.

“Συναντηθήκαμε και μου είπε “τελείωσε αυτή”

Φίλος του Αλβανού κατηγορούμενου, μιλώντας στη εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, αποκαλύπτει τηλεφωνικές συνομιλίες του με τον 19χρονο, τη μοιραία νύχτα.

Η πρώτη έγινε γύρω στα μεσάνυχτα: “Μου λέει “έλα ρε μ@λ@κ@ πού είσαι”; Λέω “σπίτι εσύ”; “Να μου λέει με μια φοιτήτρια. Μόλις την πήρα από το σπίτι να τη φέρω στο σπίτι σου;”. Του λέω “όχι ρε, δεν μπορώ” και μου λέει, “ξέρω εγώ, να τη φέρω στην αποθήκη τίποτα, έχεις καμιά αποθήκη με κανένα στρώμα, κάτι”; Λέω “όχι ρε φίλε”. Και μου λέει “καλά εντάξει και μου το κλείνει”».

Στις τρεις παρά τα ξημερώματα, ο 19χρονος φέρεται σύμφωνα με τη μαρτυρία να του τηλεφώνησε ξανά και να του είπε «”τελείωσα με τη φοιτήτρια. Να έρθουμε να αράξουμε από κει;” Δεν ξέρω με ποιους εννοούσε».

Τρεις μέρες μετά το έγκλημα, οι δύο φίλοι συναντήθηκαν:

«Το Σάββατο, μετά τη δολοφονία βγήκαμε βόλτα. Ήτανε λίγο τρομαγμένος. Τον ρώτησα εγώ ευθέως τι γίνεται με την κοπέλα, έτσι που καθόμασταν κι αράζαμε, τι γίνεται με τη φοιτήτρια και γυρνάει και μου λέει, “τελείωσε αυτή”. Τι εννοούσε μ’ αυτό, δεν κατάλαβα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα