Δολοφονία Τοπαλούδη: Καρέ - καρέ οι κινήσεις των κατηγορουμένων και η μαρτυρία που "καίει" τον 19χρονο

Δολοφονία Τοπαλούδη: Καρέ - καρέ οι κινήσεις των κατηγορουμένων και η μαρτυρία που "καίει" τον 19χρονο

Δείτε πλάνα που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στη Ρόδο με τις κινήσεις των δύο κατηγορούμενων πριν και μετά από τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας.

Μία κάμερα ασφαλείας δίπλα στο σπίτι της Ελένης Τοπαλούδη κατέγραψε το 19χρονο Αλβανό να πλησιάζει το σπίτι της κοπέλας ενόψει του ραντεβού που είχε με την άτυχη φοιτήτρια, όπως φαίνεται στα πλάνα που παρουσιάστηκαν στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Star, ενώ μεγάλη αίσθηση προκαλούν και οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως για το πολύκροτο έγκλημα.

Παράλληλα, άλλη κάμερα κατέγραψε το φορτηγάκι του Έλληνα κατηγορούμενου να αποχωρεί από την περιοχή κατά τις δύο τα ξημερώματα. Στην καρότσα φαίνεται ότι κάποιος κάθεται. Η ίδια κάμερα το κατέγραψε να επιστρέφει στα ξημερώματα με τον οδηγό στη θέση του, ενώ στην καρότσα δεν διακρίνεται πλέον κανείς.

Ένας φίλος του Αλβανού φέρεται να κατέθεσε στις αρχές ότι ο 19χρονος είχε ξανασκοτώσει. Όπως είπε, μιλούσε πάντα άσχημα στις κοπέλες, ενώ - από ότι είπε ότι είχε ακούσει - είχε σκοτώσει στην Αλβανία μέλος της οικογένειάς του.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η κατάθεση καθηγητή του Ροδίτη, ο οποίος είπε ότι είχε προειδοποιήσει τους γονείς του για την παραβατική συμπεριφορά του, αλλά εκείνοι δεν τον άκουσαν.

Στο μεταξύ, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται τις επόμενες μέρες η κατάθεση της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη, δίνοντας τα ονόματα των τριών που φέρονται να παρενοχλούσαν την κόρη της πριν από έναν χρόνο.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ελένη Τοπαλούδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δολοφονία Τοπαλούδη: Οι αντίθετες καταθέσεις καθηγητών και μητέρας για τον 21χρονο και τα ναρκωτικά

Υπόθεση Τοπαλούδη: Καθηγητής - "Δέχομαι απειλές από τον πατέρα του Ροδίτη"

Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέες φωτογραφίες - ντοκουμέντο από το σπίτι της άτυχης φοιτήτριας

SHARE: