Δράμα: Γραμματέας νάρκωνε γιατρό και τον φωτογράφιζε γυμνό

Δράμα: Γραμματέας νάρκωνε γιατρό και τον φωτογράφιζε γυμνό

"Διαβολική" γραμματέας έριχνε υπνωτικά χάπια στον καφέ γιατρού και αφού τον ξεγύμνωνε τον φωτογράφιζε και τον εκβίαζε

Του έριχνε υπνωτικά χάπια στον καφέ, μετά τον ξεγύμνωνε, τον φωτογράφιζε και οι φίλοι της τον εκβίαζαν για να μην στείλουν τις φωτογραφίες στην γυναίκα του.

Η υπόθεση εξελίσσεται στη Δράμα με την αστυνομική έρευνα να ξεκινά στις 10 Σεπτεμβρίου, έπειτα από καταγγελία του 68χρονου γιατρού, όταν δέχθηκε την επίσκεψη, ενός 30χρονου, ο οποίος πήγε στο ιατρείο του και απαίτησε εκβιαστικά 10.000 ευρώ για να μην στείλει τις γυμνές φωτογραφίες του στη σύζυγό του. Μετά από επικοινωνίες του γιατρού με τους δράστες προγραμματίστηκε συνάντησή τους στο κέντρο της πόλης.

Εκεί παρέλαβαν από τον γιατρό 800 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ως προκαταβολή του χρηματικού ποσού που απαιτούσαν. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ένας 29χρονος, άλλος φίλος της 21χρονης γραμματέας, ζήτησε επιτακτικά από τον 68χρονο να καταθέσει, μέχρι την 18-9-2015, στο λογαριασμό της 21χρονης, άλλες 5.000 ευρώ. Μετά την παραλαβή των χρημάτων συνελήφθησαν, και λίγη ώρα αργότερα και ο 30χρονος, που είχε αρχικά εκβιάσει τον γιατρό.

Ο επανειλημμένος «υπνωτισμός» του γιατρού και η «γυμνές φωτογραφίσεις» είχαν ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου, με την 21χρονη να τον υπνωτίζει ρίχνοντας τα χάπια στον καφέ του. Σημειώνεται ότι εκτός της «φωτογράφησης» προέβαινε σε κλοπή χρηματικών ποσών και χρυσαφικών.

Στις οικίες των δραστών, καθώς και την κατοχή τους, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια πλαστογραφημένη ιατρική συνταγή, την οποία, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει η 21χρονη, στις 4-9-2015, από το ιατρείο του 68χρονου, πέντε εκτυπώσεις φωτογραφιών του γιατρού, μίαφορητή συσκευή καταγραφής εικόνας και ήχου, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μία φορητή μονάδα αποθήκευσης δεδομένων (usb stick), δύο κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι εικόνας και ήχου, 73 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων XANAX, STEDON και HIPNOSEDON, το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 800 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.

πηγή: seleo

SHARE:

24Media Network