Δράμα: Ο 79χρονος είχε σκοτώσει και στο παρελθόν διαρρήκτη

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Κύπρου στην Πετρούπολη, την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017. Από το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου οι άνδρες της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο όταν ειδοποιήθηκαν, απεγκλώβισαν αναίσθητους ένα 18χρονο κορίτσι και τον 55χρονο πατέρα του. 
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Κύπρου στην Πετρούπολη, την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017. Από το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου οι άνδρες της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο όταν ειδοποιήθηκαν, απεγκλώβισαν αναίσθητους ένα 18χρονο κορίτσι και τον 55χρονο πατέρα του. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ηλικιωμένος άνδρας πήρε τον νόμο στα χέρια του. Το 1996, είχε τραυματίσει θανάσιμα επίδοξο διαρρήκτη και είχε αθωωθεί στο δικαστήριο

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου από τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, που άνοιξε πυρ εναντίον δύο διαρρηκτών που παραβίασαν το κατάστημά του, τραυματίζοντας θανάσιμα τον έναν, είχε πάρει τον νόμο στα χέρια του ακόμη μία φορά στο παρελθόν, σε αντίστοιχη περίπτωση.

Το 1996, όταν και τότε διαρρήκτης είχε επιχειρήσει να μπει στο κατάστημά του, ο 79χρονος σήμερα ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, είχε πυροβολήσει με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του δράστη. Τότε, είχε συλληφθεί και είχε αθωωθεί στο δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται, ότι τα ξημερώματα της Κυριακής κι ενώ κοιμόταν στο σπίτι του που είναι ακριβώς πάνω από το κοσμηματοπωλείο, ο 79χρονος άκουσε θόρυβο και αντιλήφθηκε ότι δύο διαρρήκτες είχαν παραβιάσει το κατάστημά του. Πήρε το κυνηγετικό όπλο του, βγήκε στο μπαλκόνι και πυροβόλησε εναντίον τους, με αποτέλεσμα ο ένας να πέσει νεκρός, ενώ ο άλλος τράπηκε σε φυγή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ηλικιωμένος σκότωσε διαρρήκτη που μπήκε στο κατάστημά του

SHARE:

24Media Network