Άκαρπες οι έρευνες στα Εξάρχεια

Στιγμιότυπο από την οδό Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια και στο σημείο όπου το μεσημέρι της Τρίτης 7 Ιουνίου 2016, δύο άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους πυροβόλησαν έναν άνδρα
EUROKINISSI

Δεν προέκυψε κάτι από τις έρευνες της Κρατικής Ασφάλειας στα σπίτια των μελών του Ρουβίκωνα

Άκαρπες οι έρευνες τελικά στα σπίτια αντιεξουσιαστών και μελών του Ρουβίκωνα, όπου πραγματοποίησε έφοδο η Κρατική Ασφάλεια, παρουσία Εισαγγελέα, ύστερα από ανώνυμη πληροφορία που δέχτηκαν οι Αρχές, ότι στα σπίτια αυτά υπήρχε οπλισμός.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεν προέκυψε τελικά κάτι, δεν βρέθηκαν δηλαδή όπλα και έτσι οι Αρχές αποχώρησαν.

Νωρίτερα, αστυνομικοί είχαν πραγματοποιήσει έρευνες μετά από πληροφορίες που περιήλθαν στις Αρχές για ύπαρξη όπλων σε κάποια από αυτά τα σπίτια και ενδεχομένως να σχετίζονται με την υπόθεση δολοφονίας του Αιγύπτου ντίλερ ναρκωτικών, με το παρατσούκλι «Χαμπίμπι» που έγινε πριν περίπου έναν μήνα στα Εξάρχεια και την οποία ανέλαβε η πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα «Ένοπλες Ομάδες Πολιτοφυλάκων».

Ωστόσο, δεν βρέθηκαν όπλα ή κάτι άλλο ύποπτο στα σπίτια τριών αντιεξουσιαστών, από τη συλλογικότητα «Ρουβίκωνας», τα οποία ερευνήθηκαν.

SHARE:

24Media Network