Έγκλημα στη Ραφήνα: Ομολόγησαν οι δράστες την πράξη τους – Όλα έγιναν για ένα σκούντημα

Έγκλημα στη Ραφήνα: Ομολόγησαν οι δράστες την πράξη τους – Όλα έγιναν για ένα σκούντημα
Το σημείο της δολοφονίας στη Ραφήνα INTIME

Ομολόγησαν οι δύο 24χρονοι, οι οποίοι κατηγορούνται πως ξυλοκόπησαν τα ξημερώματα της Κυριακής τον άτυχο άντρα για ασήμαντη αφορμή, με αποτέλεσμα εκείνος να καταλήξει

Στον εισαγγελέα οδηγούνται στις 5 το απόγευμα οι δράστες της άγριας δολοφονίας για ασήμαντη αφορμή, σε βάρος ενός 42χρονου Έλληνα χθες τα ξημερώματα, έξω από μπαρ στην Ραφήνα, επί της Πλατείας Ν. Πλαστήρα.

Οι δύο συλληφθέντες ομολόγησαν τις πράξεις τους στους αστυνομικούς κατά την ανάκρισή τους και επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι, πως όλα έγιναν από την ασήμαντη αφορμή ενός σκουντήματος στις τουαλέτες με το θύμα και στην …«κακιά ώρα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του Τ.Α. Ραφήνας και της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, εντόπισαν σε βιντεοληπτικό υλικό το όχημα διαφυγής των δραστών και τις πινακίδες του, πού ήταν ένα μπλε SUV.

Σύντομα εντόπισαν τις οικίες τους και πίεσαν τους συγγενείς τους να τους φέρουν σε επαφή, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν όλοι οι συνοριακοί σταθμοί καθώς υπήρχαν υπαρκτοί φόβοι ότι οι δράστες με καταγωγή από Αλβανία θα κατέφευγαν στην χώρα τους για να αποφύγουν την σύλληψη. Τελικά, πρωινές ώρες σήμερα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο 24χρονοι δράστες και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η ανάκρισή τους.

Οι υπόλοιποι δύο Αλβανοί από την παρέα των δραστών δεν συμμετείχαν στο επεισόδιο, ενώ οι δράστες οδήγησαν το θύμα έξω από το κατάστημα όπου του επιτέθηκαν με μανία και του κατάφεραν θανατηφόρα τραύματα στο κεφάλι με σιδερογροθιά… όπως αναφέρεται σε τουλάχιστον μία μαρτυρική κατάθεση.

Αμέσως μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» με αιμορραγία στο κεφάλι και βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε σημείο που το πρόσωπό του είχε παραμορφωθεί εντελώς. Λίγες ώρες αργότερα, δυστυχώς ο άτυχος 42χρονος κατέληξε και έχασε την ζωή του… κυριολεκτικά χωρίς κανέναν λόγο.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρθηκε στην σύλληψη των δύο δολοφόνων του 42χρονου στην Ραφήνα, σχολιάζοντας:

«Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με την σύλληψη δύο υπόπτων για την δολοφονία του 42χρονου στην Ραφήνα».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα