Έγκλημα στη Βαρβάκειο: Ταυτοποιήθηκε η 60χρονη που βρέθηκε νεκρή

Έγκλημα στη Βαρβάκειο: Ταυτοποιήθηκε η 60χρονη που βρέθηκε νεκρή
Σορός γυναίκας εντοπίστηκε σε πάρκο απέναντι από τη Βαρβάκειο αγορά EUROKINISSI

Στην ταυτοποίηση της γυναίκας που είχε βρεθεί νεκρή στην Πλατεία Βαρβακείου προχώρησαν οι Αρχές. Τα σενάρια που εξετάζονται.

Ταυτοποιήθηκε από τα δακτυλικά της αποτυπώματα το θύμα της άγριας δολοφονίας στην Πλατεία Βαρβακείου, το μεσημέρι της Τρίτης (23/5).

Πρόκειται για Ελληνίδα 60 ετών με τα αρχικά Χ.Μ., η οποία είχε συλληφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών.

Η γυναίκα ήταν επί χρόνια χρήστης ναρκωτικών ουσιών και σύχναζε στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της αναμένεται να γίνει το πρωί της Πέμπτης, αν και από την αυτοψία προκύπτει ότι δέχτηκε απανωτά πλήγματα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό που της στέρησαν τη ζωή.

Σορός γυναίκας εντοπίστηκε σε πάρκο απέναντι από τη Βαρβάκειο αγορά EUROKINISSI

Ενδεχομένως ο δράστης να ήταν ένας, ενώ στο σημείο βρέθηκε χθες δίπλα της ένα κομμένο λουράκι τσάντας και δύο σύριγγες που έχουν κατασχεθεί και αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για λήψη DNA, μήπως από αυτά τα ευρήματα προκύψει ταυτοποίηση του δράστη.

Ενδεχομένως να τη λήστεψε και να της αφαίρεσε την τσάντα και εκείνη στην προσπάθειά της να αντισταθεί να δέχτηκε την επίθεση του δράστη ή να έγινε συμπλοκή για την δόση. Οι έρευνες, πάντως, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής στρέφονται μοιραία στην περιοχή και σε τοξικομανείς που γνώριζε.

Η ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού συνεχίζεται. Φαίνεται πως από ένα βίντεο τουλάχιστον κάτι μπορεί να προκύψει βοηθητικά, αλλά έχει ακόμη διαδρομή να διανύσει η έρευνα των αστυνομικών.

Σημειώνεται ότι την συγκεκριμένη γυναίκα δεν την έχει αναζητήσει κανείς και οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τυχόν συγγενείς της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα