Έγκλημα στην Καλαμάτα: Οι δράστες έκλεισαν τον δρόμο στον 47χρονο – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Έγκλημα στην Καλαμάτα: Οι δράστες έκλεισαν τον δρόμο στον 47χρονο – Τι εξετάζουν οι Αρχές
Πυροβολισμός 47χρονου μοτοσικλετιστή στην Καλαμάτα EUROKINISSI

Σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών αρχών μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε 47χρονος μοτοσικλετιστής στο κέντρο της Καλαμάτας, που είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξει αργότερα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος ενός 47χρονου Έλληνα, ο οποίος ήταν γνωστός στις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και ήταν έξω με περιοριστικούς όρους.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, στην Καλαμάτα, ο 47χρονος δέχτηκε πυροβολισμό από άγνωστο δράστη, ο οποίος μετά το συμβάν επιβιβάστηκε σε όχημα και τράπηκε σε φυγή μαζί με συνεργό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο και έκλεισαν τον δρόμο στο θύμα που οδηγούσε μοτοσικλέτα. Ο ένας κατέβηκε και ύστερα από μεταξύ τους διαπληκτισμό τον πυροβόλησε στο αριστερό πόδι, πετυχαίνοντας όπως όλα δείχνουν αρτηρία.

Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγο αργότερα κατέληξε. Οι δράστες αναζητούνται, ενώ την προανάκριση διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα