Εισέβαλαν στο σπίτι του τον λήστεψαν, τον βασάνιζαν και απαιτούσαν λύτρα από την οικογένειά του

Εισέβαλαν στο σπίτι του τον λήστεψαν, τον βασάνιζαν και απαιτούσαν λύτρα από την οικογένειά του
Άνδρας της αστυνομίας SOOC

Απίστευτα βασανιστήρια βίωσε ένας νεαρός Πακιστανός στα χέρια δύο Αφγανών που εισέβαλαν στο σπίτι του, τον λήστεψαν, τον έδεσαν και τον βασάνιζαν, απαιτώντας λύτρα από την οικογένειά του-Τέλος στον εφιάλτη του έβαλαν άντρες της Αστυνομίας που κλήθηκαν από γείτονες όταν άκουσαν τις κραυγές του θύματος

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της περασμένης Δευτέρας στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, δύο Αφγανοί, ηλικίας 33 και 37 ετών, για από κοινού τέλεση ληστείας, βαριάς σωματικής βλάβης και αρπαγής.

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες της περασμένης Κυριακής, οι δύο δράστες εισήλθαν με παραβίαση, σε ισόγεια οικία στην Αθήνα και αφού ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας τον 23χρονο Πακιστανό ένοικο, του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Εν συνεχεία, οι δράστες ακινητοποίησαν το θύμα με χρήση σύρματος και με τη χρήση σωματικής βίας απαιτούσαν να επικοινωνήσει με τους γονείς του, προκειμένου να ζητήσουν «λύτρα» για την απελευθέρωση του.

Πρωινές ώρες της Δευτέρας, κατόπιν εκκλήσεων του θύματος για βοήθεια, οι οποίες έγιναν αντιληπτές από περίοικους, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Προστρέξαντες αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και προκειμένου να προστατέψουν άτομο που βρισκόταν σε κίνδυνο ζωής, εισήλθαν εντός της οικίας, συνέλαβαν τους δύο δράστες πριν προλάβουν να διαφύγουν και απελευθέρωσαν τον παθόντα.

Το 23χρονο θύμα διακομίστηκε σε Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κομμάτι από σύρμα, μεταλλική ράβδος μήκους 86 εκατοστών και ξύλινη ράβδος μήκους 71 εκατοστών

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

“Στο Στόμα Του Λάκη” κάνει πρεμιέρα! Από σήμερα και κάθε Πέμπτη, ο μοναδικός Λάκης Λαζόπουλος θα σχολιάζει καυστικά όσα συμβαίνουν γύρω μας! Άκουσε το Podcast και κάνε εγγραφή σε Spotify, Apple Podcasts για να μη χάνεις επεισόδιο!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα