Ισχυρή έκρηξη μία ανάσα από την έδρα των ΜΑΤ

Ισχυρή έκρηξη μία ανάσα από την έδρα των ΜΑΤ

Αναστάτωση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προκάλεσε ισχυρή έκρηξη τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, δίπλα από τα γραφεία των ΜΑΤ. Τι αναφέρουν άνδρες που φρουρούσαν το κτίριο. Χτενίζουν την περιοχή μέλη της Ασφάλειας

Έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 12 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην περίμετρο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη.

Ο ισχυρός κρότος από την έκρηξη προκάλεσε έντονη αναστάτωση στην περιοχή, ενώ αστυνομικές δυνάμεις ερεύνησαν ενδελεχώς το χώρο.

Μέχρι στιγμής ωστόσο, δεν έχουν εντοπίσει κάποιο ίχνος που να παραπέμπει σε έκρηξη.

Στις έρευνες συμμετείχαν άντρες της Ασφάλειας και του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι οποίοι "χτένισαν" σπιθαμή προς σπιθαμή τον χώρο που γειτνιάζει στο κτίριο της αστυνομίας.

Οι περισσότερες μαρτυρίες των περιοίκων προσδιορίζουν το σημείο της έκρηξης στην πρασιά του κτιρίου που στεγάζονται τα ΜΑΤ.

Τρεις αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν στους αστυνομικούς ότι "η έκρηξη συνοδευόταν από λάμψη που φώτισε την πρασιά" δήλωσε στο thestival.gr άντρας των ΜΑΤ, ο οποίος εκείνη την ώρα φρουρούσε το αστυνομικό κτίριο.

SHARE:

24Media Network