Έκρηξη στον ΣΚΑΪ: Στους υπόπτους για τη βομβιστική επίθεση ο "σγουρομάλλης" και ο "ξανθός"

Έκρηξη στον ΣΚΑΪ: Στους υπόπτους για τη βομβιστική επίθεση ο "σγουρομάλλης" και ο "ξανθός"

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής ψάχνουν σε παλαιότερες υποθέσεις τους δράστες που προέβησαν στη βομβιστική επίθεση κατά του τηλεοπτικού σταθμού και έρχονται πάλι σε δύο "οικεία" πρόσωπα.

Δύο διαφορετικά πρόσωπα έκαναν τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα που έγιναν πριν την έκρηξη στο ΣΚΑΪ, χρησιμοποιώντας τηλέφωνα που είχαν προμηθευτεί για μία και μοναδική χρήση. Τα παραπάνω συμπεράσματα προκύπτουν από το τμήμα ανάλυσης ήχου και φωνής της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σύμφωνα με τις έρευνες μάλιστα, τα στίγματα εκπομπής των κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποίησαν ο δράστες της βομβιστικής επίθεσης είναι από το κέντρο της Αθήνας και σε κοντινή απόσταση.

ADVERTISING

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας οδηγούνται στο παρελθόν για να αναζητήσουν τα πρόσωπα που μπορεί ενδεχομένως να έχουν προβεί στο χτύπημα στον τηλεοπτικό σταθμό και έρχονται πάλι σε δύο «οικεία» πρόσωπα, τα οποία, όμως, δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Πρόκειται για τον «Σγουρομάλλη» και τον «Ξανθό». Πλαστές ταυτότητες με φωτογραφίες των δύο ανδρών είχαν βρεθεί το 2017 στο διαμέρισμα της Πόλας Ρούπα, στην Ηλιούπολη. Στις ταυτότητες αναγράφονταν τα ονόματα «Τριαντόπουλος Ευστάθιος» και «Παπαδόπουλος Ιωάννης».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Έκρηξη στον ΣΚΑΪ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έκρηξη στον ΣΚΑΪ: Οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής και το καμένο αυτοκίνητο

Έκρηξη στον ΣΚΑΪ: Αγωνία για την ανάληψη ευθύνης - Το "νεό αίμα" που βλέπει η αντιτρομοκρατική

Βίντεο Drone: Το κτίριο του ΣΚΑΪ μετά τη βομβιστική επίθεση

SHARE:

24Media Network