Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στα ΕΛ.ΤΑ. Αμαρουσίου

Επίθεση αγνώστων λίγα λεπτά μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα της Παρασκευής 10 Μαρτίου 2017. Οι δράστες τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο του Δημαρχείου της Δάφνης. Από τη φωτιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές κυρίως στα τζάμια του κτηρίου. Ακολούθησε παρόμοια επίθεση στα ΕΛΤΑ της περιοχής(φωτό). Στο υποκατάστημα που βρίσκεται κοντά στο Δημαρχείο οι δράστες τοποθέτησαν τρία γκαζάκια προκαλώντας και εκεί μικρές υλικές ζημιές.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Επίθεση αγνώστων λίγα λεπτά μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα της Παρασκευής 10 Μαρτίου 2017. Οι δράστες τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο του Δημαρχείου της Δάφνης. Από τη φωτιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές κυρίως στα τζάμια του κτηρίου. Ακολούθησε παρόμοια επίθεση στα ΕΛΤΑ της περιοχής(φωτό). Στο υποκατάστημα που βρίσκεται κοντά στο Δημαρχείο οι δράστες τοποθέτησαν τρία γκαζάκια προκαλώντας και εκεί μικρές υλικές ζημιές. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από 4 γκαζάκια έξω από τα ΕΛ.ΤΑ. με την έκρηξη των οποίων προκλήθηκαν φθορές σε δύο τζαμαρίες

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα από έκρηξη που σημειώθηκε από αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί από αγνώστους, έξω από τα ΕΛ.ΤΑ. Αμαρουσίου, επί της οδού Κονδύλη 5.

Ο εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούνταν από 4 γκαζάκια και αμέσως μετά την έκρηξη σημειώθηκαν φθορές σε δύο τζαμαρίες. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.

(Φωτό αρχείου)

SHARE:

24Media Network