Ένας από τους διαρρήκτες του Χαϊδαρίου ο παρολίγον δραπέτης στο Μεταξουργείο

Ένας από τους διαρρήκτες του Χαϊδαρίου ο παρολίγον δραπέτης στο Μεταξουργείο
Απόπειρα απόδρασης κρατουμένων που μεταφέρονταν με αυτοκίνητο της ασφάλειας έγινε μπροστά στην Τροχαία Αθηνών στην οδό δεληγιάννη στο κέντρο της Αθήνας.Ενας από τους συνοδούς αστυνομικούς καταδίωξε τον κρατούμενο,υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών και τελικά συνελήφθη εκ νέου,Παρασκευή 12 ιανουαρίου 2018 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία ύστερα από πυροβολισμούς έξω από την Τροχαία Αττικής-Αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα για να ακινητοποιήσει Γεωργιανό δραπέτη που πήδηξε από το παράθυρο του αυτοκινήτου της Ασφάλειας

‘Ενας εκ των δύο διαρρηκτών σπιτιών στο Χαϊδάρι,  οι οποίοι συνελήφθησαν την περασμένη Τρίτη από άντρες της Ασφάλειας Χαϊδαρίου, ήταν ο παρολίγον δραπέτης στο Μεταξουργείο, που προκάλεσε κινητοποίηση στην Αστυνομία.

Υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου με συμβατικές πινακίδες, μετέφερε με φυλακιστήριο τους δύο Γεωργιανούς, τον έναν για τις φυλακές Κορυδαλλού και τον άλλον για τις φυλακές Ναυπλίου, αφού λίγο πριν είχε ολοκληρωθεί η απολογία τους στον Ανακριτή που διέταξε την προφυλάκισή τους.

Κάποια στιγμή επί της οδού Δεληγιάννη, έξω από την Τροχαία Αττικής, ο ένας από τους δύο κατάφερε να λύσει τις χειροπέδες με τις οποίες ήταν δεμένο το χέρι του με αυτό του συνεργού του, να κατεβάσει το πίσω παράθυρο του υπηρεσιακού οχήματος (σ.σ.: η πόρτα ήταν κλειδωμένη) και αφού πήδηξε έξω, άρχισε να τρέχει ανάμεσα στους σαστισμένους διερχόμενους οδηγούς.

Ένας από τους αστυνομικούς τον κατεδίωξε πεζός και πυροβόλησε αρκετές φορές στον αέρα για εκφοβισμό. Στην οδό Ψαρών κατάφερε τελικώς να τον ακινητοποιήσει, ρίχνοντάς τον στο έδαφος και περνώντας του εκ νέου τις χειροπέδες.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο Γεωργιανοί, ηλικίας 31 και 59 ετών παραβίαζαν το τελευταίο χρονικό διάστημα τις εισόδους οικιών στην περιοχή του Χαϊδαρίου -κατά τη διάρκεια απουσίας των ιδιοκτητών- και στη συνέχεια ερευνούσαν τους χώρους και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και τιμαλφή. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί τέσσερις περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε σπίτια, στην περιοχή του Χαϊδαρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα