Ηράκλειο: Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρεις από τους δραπέτες των Χανίων

Ηράκλειο: Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρεις από τους δραπέτες των Χανίων
Άνδρες της ΕΛΑΣ (Αρχείο) EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ

Οι δραπέτες εντοπίστηκαν πίσω από το Δημαρχείο Ηρακλείου πεζοί, ενώ εντοπίστηκε και το δεύτερο όχημα που είχαν κλέψει από τις Σίσες.

Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν εκ νέου οι τρεις από τους πέντε δραπέτες του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Χανίων, να κινούνται πεζοί, πίσω από το Δημαρχείο Ηρακλείου, ενώ λίγο πριν είχε βρεθεί σταθμευμένο στο κέντρο του Ηρακλείου και το δεύτερο όχημα που είχαν κλέψει από τις Σίσες.

Πάνω τους βρέθηκε μαχαίρι και μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, ενώ η αστυνομική επιχείρηση που έγινε ήταν αστραπιαία και δεν τους άφησε περιθώρια αντίδρασης.

Πρόκειται για τους τρεις Αλβανούς ηλικίας 29, 43 και 32 ετών, με τον πρώτο να έχει καταδικασθεί για διακίνηση ναρκωτικών, τον δεύτερο από το 2016 στις Φυλακές Κορυδαλλού για ληστείες, θανατηφόρα ληστεία, κλοπές και οπλοκατοχή και τον τρίτο για ληστεία και επίσης τρόφιμο των Φυλακών Κορυδαλλού από το 2016.

Καθώς φαίνεται, οι κακοποιοί αμέσως μετά την απόδραση χώρισαν τους δρόμους τους και έτσι παραμένουν οι αναζητήσεις της Αστυνομίας για τον Πακιστανό που έχει καταδικασθεί σε τρεις ισόβιες για ανθρωποκτονίες και για τον 34χρονο Αλβανό που έχει καταδικασθεί για διακίνηση ναρκωτικών.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι συνελήφθησαν βραδινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022, στο Ηράκλειο Κρήτης, οι τρεις από τους πέντε κρατούμενους, που είχαν αποδράσει πρωινές ώρες σήμερα από τα κρατητήρια του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Χανίων.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, με τη συμμετοχή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης, του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και της Ο.Π.Κ.Ε. Ηρακλείου. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο δραπετών συνεχίζονται».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα