Εντοπίστηκε η 15χρονη κόρη του θύματος της δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα-Ήταν μαζί με 17χρονο φίλο της

Εντοπίστηκε η 15χρονη κόρη του θύματος της δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα-Ήταν μαζί με 17χρονο φίλο της
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Η ανήλικη μαζί με τον Ρουμάνο 17χρονο φίλο της βρέθηκε σε τυχαίο έλεγχο στις Σέρρες και ήδη οδηγούνται στην Αθήνα και στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής για να ανακριθούν

Εντοπίστηκε από την Αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη κόρη της 50χρονης που δολοφονήθηκε άγρια εντός του διαμερίσματός της στην Αγία Βαρβάρα.

Η ανήλικη που αναζητείτο από την Αστυνομία, εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στις Σέρρες μαζί με τον 17χρονο Ρουμάνο φίλο της, προσήχθησαν και αυτή την στιγμή οδηγούνται στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής για να εξεταστούν για το τι μπορεί να γνωρίζουν για την φρικτή δολοφονία.

Επί δύο ημέρες αναζητούσε την 50χρονη η ξαδέλφη της, καλώντας την στο τηλέφωνο αλλά πηγαίνοντας και από το διαμέρισμά της, ένα υπερυψωμένο ισόγειο, στην Αγία Βαρβάρα.

Ανησυχώντας για το τι μπορεί να είχε συμβεί κάλεσε την Αστυνομία και μπαίνοντας χθες στο σπίτι την βρήκαν νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος, δεμένη χειροπόδαρα και με τις πιτζάμες της, στο υπνοδωμάτιό της.

Το θύμα έφερε αρκετά τραύματα με μαχαίρι στον λαιμό και το πρόσωπο. Ο χώρος ήταν ερευνημένος και άνω κάτω παρότι η πόρτα δεν είχε το παραμικρό ίχνος παραβίασης και ο χρόνος θανάτου της υπολογίζεται 1-2 ημέρες πριν βρεθεί νεκρή.

Η άτυχη γυναίκα ήταν χήρα, εργαζόταν περιστασιακά ως καθαρίστρια και ζούσε μαζί με την 15χρονη κόρη της η οποία όμως ήταν άφαντη μέχρι που βρέθηκε σήμερα.

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ενδεχομένως οι Αρχές να βρίσκονται κοντά στην εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα