Επαναστατική Αυτοάμυνα: Νέα βίντεο από την μοιραία για την οργάνωση ληστεία

Εικόνα από τη ληστεία της Επαναστατικής Αυτοάμυνας σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Χολαργό
Εικόνα από τη ληστεία της Επαναστατικής Αυτοάμυνας σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Χολαργό YOUTUBE

Κατά τη ληστεία στο κατάστημα ΟΠΑΠ στον Χολαργό τραυματίστηκε ο φερόμενος ως αρχηγός της οργάνωσης, ο οποίος αναζητείται από την αντιτρομοκρατική.

Δύο νέα βίντεο από την μοιραία για την Επαναστατική Αυτοάμυνα, ληστεία σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Χολαργό, είδαν την Παρασκευή το φως της δημοσιότητας.

ADVERTISING

Στα βίντεο από το bloko.gr, φαίνονται οι ληστές-μέλη της οργάνωσης, εν δράσει . Να θυμίσουμε ότι στη συγκεκριμένη ληστεία τραυματίστηκε ο 46χρονος Δ.Χ., ο οποίος φέρεται να είναι ο πιθανότερος ηγέτης της οργάνωσης και ο οποίος αναζητείται από την αντιτρομοκρατική. Από τα άτομα που είναι στο κάδρο μέχρι στιγμής από τις Αρχές είναι ο μόνος που διακρίνουν να έχει ηγετικό προφίλ, κάτι που το έχει δείξει και στην κατάληψη GARE της Καλλιδρομίου, αφού εκτός των άλλων θεωρείται και άτομο που είναι υπεύθυνο αν όχι για όλα σίγουρα για τα περισσότερα «μπάχαλα» στην περιοχή.

Ο εντοπισμός του 46χρονου Δ.Χ. λοιπόν αποτελεί πρώτη προτεραιότητα, πριν προλάβει ενδεχομένως να οργανώσει οτιδήποτε άλλο, ενώ συνολικά στην Αντιτρομοκρατική πιστεύουν ότι στην συγκεκριμένη οργάνωση συμμετείχαν 6-7 άτομα, άρα μαζί με τον φερόμενο «αρχηγό» που έχει τραυματιστεί παραμένουν ασύλληπτα 3-4 άτομα για το οποία οι Αρχές μόνα στα θολά δεν φαίνονται να κινούνται. Άλλωστε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια έχει δοθεί εντολή να ολοκληρώσουν πρώτα τον έλεγχο των αποτυπωμάτων από τα κατασχεθέντα όπλα, εκρηκτικά κλπ. που θεωρούν ότι δεν είχαν τον χρόνο να καθαρίσουν καλά και μετά να εξεταστούν τα ψηφιακά πειστήρια μήπως ανακαλύψουν τα σχέδιο για το ή τα επικείμενα χτυπήματά τους.

Για τον ίδιο τον 46χρονο πιστεύουν ότι πιθανόν κρύβεται εντός Αττικής και για αυτόν τον λόγο προχωρούν συνεχώς σε προσαγωγές ατόμων του φιλικού του κύκλου που οδηγούνται στην Αντιτρομοκρατική, ανακρίνονται και αφήνονται ελεύθεροι και θεωρείται πως είναι ήδη «δασκαλεμένοι».

Το τραύμα του είναι ακόμα φρέσκο και σίγουρα θα δυσκολευτεί να αναρρώσει, ενώ και οι ισχυρισμοί της γιατρού του Σισμανογλείου ότι παρείχε μόνο συμβουλές περιποίησης για το τραύμα και δεν τον βοήθησε περισσότερο, δεν έχουν γίνει πειστικές από τους Αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής αφού έχουν υλικό από τις κάμερες του νοσοκομείου, όπου φαίνεται μία φίλη του αναζητούμενου να τον έχει πάει στον νοσοκομείο την επόμενη ημέρα και μάλιστα να περπατάει με πατερίτσες και με μεγάλη δυσκολία και να περνάει πολύ ώρα πριν φύγει, άρα θεωρούν απίθανο να μην έγινε έστω μία βιαστική περιποίηση του τραύματός του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Επαναστατική Αυτοάμυνα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Προφυλακίστηκαν μετ’ επεισοδίων οι κατηγορούμενοι

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των μελών της

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Προτεραιότητα να βρεθεί ο τραυματισμένος τρομοκράτης - Ο ρόλος του "φοιτητή"

SHARE:

24Media Network