Επεισοδιακή ληστεία με βαριοπούλες σε κοσμηματοπωλείο στους Αγίους Αναργύρους

Επεισοδιακή ληστεία με βαριοπούλες σε κοσμηματοπωλείο στους Αγίους Αναργύρους
tempo24.gr

Ο ένας από τους ληστές προσποιήθηκε τον πελάτη και οι υπόλοιποι τρεις διέλυσαν την τζαμαρία με βαριοπούλα, εισέβαλαν στο κατάστημα και αφαίρεσαν όσα κοσμήματα και χρυσαφικά πρόλαβαν. Χτύπησαν με τα χέρια τους στο πρόσωπο τον ιδιοκτήτη, τραυματίζοντάς τον ελαφρά

Επεισοδιακή ληστεία σημειώθηκε περίπου στις 8 το βράδυ σε κοσμηματοπωλείο στους Αγίους Αναργύρους, στη συμβολή των οδών Γ. Παπανδρέου και Αιόλου.

Ο ένας από τους ληστές προσποιήθηκε τον πελάτη για να του ανοίξει ο ιδιοκτήτης και οι υπόλοιποι τρεις διέλυσαν την τζαμαρία με βαριοπούλα, εισέβαλαν στο κατάστημα και αφαίρεσαν όσα κοσμήματα και χρυσαφικά πρόλαβαν.

Μάλιστα χτύπησαν με τα χέρια τους στο πρόσωπο τον ιδιοκτήτη, τραυματίζοντάς τον ελαφρά, ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν τρέχοντας με την πολύτιμη λεία τους στα χέρια και τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό τους δίχως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα, ενώ κλιμάκιο της Ασφάλειας βρίσκεται στο σημείο και παίρνει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα