Επεισοδιακή ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στον Βύρωνα

Δύο άγνωστοι δράστες προσποιήθηκαν τους πελάτες και στη συνέχεια λήστεψαν κοσμηματοπωλείο στον Βύρωνα
- 22 Απριλίου 2017 16:47
Στόχος δύο αγνώστων δραστών έπεσε ένα κοσμηματοπωλείο στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Χρυσοστόμου Σμύρνης στον Βύρωνα. Οι δύο δράστες είσήλθαν στο κατάστημα και προσποιήθηκαν τους πελάτες σε βάρος της ιδιοκτήτριας.
Μάλιστα, έδειξαν να έχουν ιδιαίτερα ακριβά γούστα και έτσι αναγκάστηκε η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείο να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο για να τους δείξει τα μεγάλης αξίας κομμάτια.
Εκείνη τη στιγμή, οι δράστες επιτέθηκαν στην άτυχη ιδιοκτήτρια και αφού την ακινητοποίησαν με χρήση βίας, αφαίρεσαν όσα κοσμήματα μεγάλης αξίας είχε το χρηματοκιβώτιο και τράπηκαν σε φυγή.
Μάλιστα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από την Αστυνομία, ανέφεραν ότι οι δράστες κατά την διαφυγή τους χτύπησαν στην πλάτη με τη λαβή όπλου και έναν πολίτη που επιχείρησε να τους εμποδίσει. Παρά τις έρευνες που ακολούθησαν, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών.