Επεισοδιακό "τετ-α-τετ" αστυνομικών με διαρρήκτες στη Νέα Φιλαδέλφεια

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης έπεσε πάνω σε διαρρήκτες που ήθελαν να εισβάλουν με αυτοκίνητο σε οπωροπωλείο στη Νέα Φιλαδέλφεια, το οποίο είχει γίνει στόχος και χθες-Μόλις οι δράστες είδαν τους αστυνομικούς ένας από αυτούς πρόταξε όπλο εναντίον τους και ένας από τους αστυνομικούς πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή.

Παραλίγο να πέσουν στα χέρια της Αστυνομίας από τυχαία περιπολία ομάδα αγνώστων δραστών που χρησιμοποίησε αυτοκίνητο για να εισβάλει στην είσοδο οπωροπωλείου επί της οδού Αναγεννήσεως 5, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στις τρεις τα ξημερώματα. Μάλιστα, πρόκειται για την ίδια επιχείρηση που έγινε στόχος διάρρηξης με τον ίδιο τρόπο ένα 24ωρο πριν.

Από το σημείο έτυχε εκείνη την στιγμή να περνάει ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης και μόλις αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί τους δράστες προσέγγισαν το σημείο.

Τότε ένας από τους δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους πρόταξε όπλο εναντίον των αστυνομικών, με αποτέλεσμα ένας από τους αστυνομικούς να απαντήσει με πυροβολισμό στον αέρα για εκφοβισμό.

Οι επίδοξοι διαρρήκτες παράτησαν την προσπάθειά τους, πάτησαν γκάζι και κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ παρά τις αναζητήσεις που ακολούθησαν στην γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE: