Επιτέθηκαν σε κοπέλα έξω από την ΓΑΔΑ για να την ληστέψουν

Επιτέθηκαν σε κοπέλα έξω από την ΓΑΔΑ για να την ληστέψουν
ΓΑΔΑ Eurokinissi

Δύο Αλγερινοί επιτέθηκαν σε μία 20χρονη για της πάρουν το κινητό με χρήση βίας. Σκοπός της ΓΑΔΑ πρόλαβε να ακινητοποιήσει τον έναν από τους δύο δράστες και τον συλλάβει.

Δεν δίστασαν να επιτεθούν, να ασκήσουν βία και να ληστέψουν μία πεζή 20χρονη κοπέλα, ούτε καν πίσω από το Μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ).

Ο λόγος για δύο Αλγερινούς που επέβαιναν σε κλεμμένο σκούτερ από της περιοχή της Ακρόπολης, που το είχαν κλέψει την παραμονή των Χριστουγέννων.

Οι δράστες γυρνούσαν με το σκουτεράκι ακόμη και γύρω από τους δρόμους της ΓΑΔΑ σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν κάποιο υποψήφιο θύμα και να το ληστέψουν.

Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα εντόπισαν μία 20χρονη κοπέλα που περπατούσε επί της οδού Μηλεών, στον πλαϊνό δρόμο δηλαδή από το κτίριο της ΓΑΔΑ και εκεί αποφάσισαν να της επιτεθούν και να την χτυπήσουν με τα χέρια τους για να της πάρουν το κινητό της τηλέφωνο.

Η κοπέλα έβαλε τις φωνές και κάλεσε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να την ακούσει ο αστυνομικός που έκανε χρέη σκοπού στη συγκεκριμένη οδό, ο οποίος έτρεξε, είδε το περιστατικό να εκτυλίσσεται και κατάφερε να ακινητοποιήσει τον έναν από τους δύο δράστες και να τον συλλάβει.

Πρόκειται για έναν 26χρονο Αλγερινό, ενώ αναζητείται ο ομοεθνής του συνεργός. Η έρευνα σε βάρος τους συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν είναι υπεύθυνοι και για άλλες παρόμοιες πράξεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα