Επίθεση με βιτριόλι: Bίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή διαφυγής και η πρώτη απόπειρα

Επίθεση με βιτριόλι: Bίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή διαφυγής και η πρώτη απόπειρα

Νέο αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει την 35χρονη να φεύγει τρέχοντας λίγο μετά την επίθεση στην Ιωάννα και να επιβιβάζεται στο ταξί. Καρέ και από την πρώτη απόπειρα

Ένα νέο, βίντεο ντοκουμέντο έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, τόσο από τη στιγμή διαφυγής της 35χρονης μετά την επίθεση με βιτριόλι, όσο και από την πρώτη αποτυχημένη απόπειρα επίθεσης στην 34χρονη Ιωάννα.

Αρχικά, από κάμερα καταστήματος επί της οδού Θησέως, φαίνεται καρέ-καρέ η προσπάθεια της δράστιδος να προλάβει την Ιωάννα για να της επιτεθεί λίγο πριν μπει στο κτίριο όπου εργάζεται, ωστόσο ένα λεωφορείο και ένας περαστικός, της κόβουν τον δρόμο και έτσι, για ελάχιστα δευτερόλεπτα, η επίθεση ματαιώνεται.

Τα πλάνα που καταγράφει η ίδια κάμερα, μία μέρα μετά, την ημέρα της επίθεσης (Τετάρτη, 20 Μαΐου) σοκάρουν. Φαίνεται πόσο καλά σχεδιασμένη ήταν η επίθεση της 35χρονης, η οποία περπατά μακριά από το πεζοδρόμιο ώστε να μην αποκαλυφθεί και αρχικά ενημερώνει τον οδηγό ταξί, ενώ ακόμη πιο συγκλονιστική είναι η στιγμή που τρέχει προς το ταξί για να επιβιβαστεί, με την κάμερα να έχει “πιάσει” ολόκληρη τη στιγμή διαφυγής της γυναίκας.

Δείτε τη στιγμή διαφυγής της δράστιδος αλλά και την επιβίβασή της στο ταξί από άλλη λήψη:

Η 35χρονη οδηγήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον Εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και απείθεια και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη. Το κίνητρο που την ώθησε σε αυτή την πράξη ήταν η ερωτική αντιζηλία που ξέσπασε από ένα… αίτημα φιλίας στο Facebook, το οποίο είχε κάνει ο σύντροφός της στην 34χρονη Ιωάννα και που, για την ίδια την 35χρονη, ήταν και η αιτία φθοράς της σχέσης τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα