Επίθεση με βιτριόλι: Ερωτική αντιζηλία από το παρελθόν, το κίνητρο – Δεν έχει ομολογήσει η ύποπτη

Επίθεση με βιτριόλι: Ερωτική αντιζηλία από το παρελθόν, το κίνητρο – Δεν έχει ομολογήσει η ύποπτη

Αποκαλύφθηκε το κίνητρο της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονη Ιωάννας από την γυναίκα που προσήχθη το πρωί της Πέμπτης και ανακρίνεται. Η γυναίκα είναι υπάλληλος σε κοντινό δικηγορικό γραφείο με τα γραφεία της εταιρείας που εργαζόταν η Ιωάννα.

Η ερωτική αντιζηλία που δημιουργήθηκε στο παρελθόν -και μάλλον από υπερβολή και εμμονή προς το θύμα- φαίνεται να ήταν το κίνητρο της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Μετά από ενδελεχή έρευνα, προσήχθη το πρωί της Πέμπτης στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών μία ξανθιά 35χρονη Ελληνίδα η οποία ανακρίνεται ως η δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην είσοδο των γραφείων της εταιρείας που εργαζόταν, στην Καλλιθέα. Αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης.

Από το βίντεο της επίθεσης

Οι Αρχές φαίνεται να έχουν φτάσει στα ίχνη της συγκεκριμένης γυναίκας, η οποία είναι ιδιωτική υπάλληλος, σε κοντινό δικηγορικό γραφείο με τα γραφεία της εταιρείας που εργαζόταν η Ιωάννα.

Από τον συνδυασμό των στοιχείων που είχαν στην κατοχή τους, καταθέσεων από το φιλικό περιβάλλον του θύματος, την κλήση από το καρτοτηλέφωνο, το δρομολόγιο του ταξί μετά την επίθεση και την ανάλυση τηλεφωνικού απορρήτου από την δεύτερη σάρωση που ζήτησαν πρόσφατα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, έφτασαν σιγά-σιγά στα ίχνη της βασικής υπόπτου, αφού αποκλείστηκαν όλες οι περιπτώσεις που αρχικά είχαν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των Αρχών από πιο πρόσφατα γεγονότα στη ζωή της.

Η Ασφάλεια είχε ικανά στοιχεία και προχώρησε στην προσαγωγή και εξέταση της συγκεκριμένης ύποπτης η οποία ανακρίνεται από το πρωί, ενώ στην κατ’ οίκον έρευνα που ακολούθησε στην οικία της στου Ζωγράφου, κατασχέθηκαν πειστήρια που σχετίζονται με την υπόθεση, όπως περούκα, τηλεκάρτα και ρουχισμός.

Αφορμή φαίνεται να είχε σταθεί μια διαδικτυακή επαφή στο παρελθόν μεταξύ του θύματος και ενός άντρα, που η ύποπτη φαίνεται να διεκδικούσε. Πρόσθετα, φαίνεται να υπήρξαν και κάποια μηνύματα σε έντονο ύφος για το συγκεκριμένο περιστατικό και το μένος της δράστιδος να κρατούσε για τουλάχιστον έναν χρόνο. Η έρευνα παραμένει σε πλήρη εξέλιξη και αναμένονται και νέες εξελίξεις τις επόμενες ώρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα