Επίθεση με βιτριόλι: Προσαγωγή 35χρονης – Πώς έφτασαν στα ίχνη της οι αρχές

Επίθεση με βιτριόλι: Προσαγωγή 35χρονης – Πώς έφτασαν στα ίχνη της οι αρχές

Στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών έχει προσαχθεί και εξετάζεται μία 35χρονη γυναίκα ως ύποπτη για την επίθεση με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Αρνείται την εμπλοκή της.

Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη το πρωί της Πέμπτης στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών μία 35χρονη Ελληνίδα η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην είσοδο των γραφείων της εταιρείας που εργαζόταν, στην Καλλιθέα.

Οι Αρχές φαίνεται να έχουν φτάσει στα ίχνη της συγκεκριμένης γυναίκας, η οποία είναι ιδιωτική υπάλληλος, από τον συνδυασμό των στοιχείων που είχαν στην κατοχή τους, την κλήση από το καρτοτηλέφωνο, το δρομολόγιο του ταξί μετά την επίθεση και την ανάλυση κλήσεων από την δεύτερη σάρωση που ζήτησαν πρόσφατα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση στα νέα σημεία ενδιαφέροντος. Πρόσθετα, φαίνεται πως στην κατ’ οίκον έρευνα που διενεργείται, έχουν βρεθεί και πειστήρια στην κατοχή της, σχετιζόμενα με την υπόθεση τα οποία έχουν κατασχεθεί, όπως μία περούκα.

Η Ασφάλεια φαίνεται να έχει ικανά στοιχεία για να προχωρήσει στην προσαγωγή και εξέταση της συγκεκριμένης ύποπτης από την οποία αυτή την στιγμή λαμβάνεται κατάθεση. Η ίδια μέχρι στιγμής αρνείται την όποια εμπλοκή της, όμως η ανάκριση θα συνεχιστεί και θα σίγουρα θα την φέρουν αντιμέτωπη με τα επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος της.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 34χρονη έπεσε θύμα επίθεσης με οξύ από την δράστιδα, που της είχε στήσει καρτέρι, στην είσοδο του κτιρίου των γραφείων της Εθνικής Ασφαλιστικής, όπου εργάζεται, επί της Λ. Θησέως 214, στην Καλλιθέα.

Το περιστατικό συνέβη στις 20 Μαΐου στην είσοδο του κτιρίου. Η μαυροφορεμένη γυναίκα είχε στήσει καρτέρι στα σκαλιά που συνδέουν το ισόγειο με το υπόγειο του κτιρίου και όπως όλα δείχνουν ανέμενε το θύμα της να πάει στη δουλειά της για της επιτεθεί. Μόλις η κοπέλα εμφανίστηκε και κινήθηκε προς το ασανσέρ, τότε η άλλη γυναίκα που πετάχτηκε μπροστά της, της πέταξε το οξύ στο πρόσωπο και τράπηκε σε φυγή.

Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ και σφαδάζοντας από τους πόνους βγήκε στον δρόμο καλώντας σε βοήθεια και μπήκε σε διπλανό φαρμακείο όπου τις παρασχέθηκαν κάποιες Πρώτες Βοήθειες, ενώ τα ρούχα της έλιωναν πάνω στο σώμα της από το οξύ και έτρεχαν αίματα από το μάτι και το πρόσωπό της. Εκεί φαίνεται πως είπε στην φαρμακοποιό, πως η γυναίκα που της επιτέθηκε, φορούσε χειρουργική μάσκα, δίχως όμως να ειπωθεί κάτι άλλο. Στη συνέχεια, συνάδελφοί της, την μετέφεραν εσπευσμένα με αυτοκίνητο στο “Metropolitan”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα