Επίθεση με βιτριόλι: Κλείνει ο κύκλος των υπόπτων – Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Επίθεση με βιτριόλι: Κλείνει ο κύκλος των υπόπτων – Νέο βίντεο ντοκουμέντο
Επίθεση με βιτριόλι Youtube

Μία ανάσα από την αποκάλυψη της μαυροντυμένης γυναίκας πίσω από την δολοφονική επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα, φαίνεται πως είναι οι αστυνομικές αρχές.

Όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση της φρικτής υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας πλησιάζουν οι αρχές.

Οι γυναίκες που ερευνά η αστυνομία, είναι από τον προσωπικό κύκλο της 34χρονης, καθώς και άτομα από το παρελθόν της που ενδεχομένως θέλησαν να την βλάψουν. Μια στενή της φίλη που πληροφορήθηκε το συμβάν από την αστυνομία και κατέθεσε για την υπόθεση, ανέφερε πως δεν είχε αντιληφθεί κάτι.

Βίντεο-ντοκουμέντο

Την ίδια ώρα, ο φακός από κάμερα ασφαλείας ”έπιασε” τη μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε στην άτυχη κοπέλα, δίνοντας νέα στοιχεία στην υπόθεση ενώ η έρευνα περιορίζεται σε τρία γυναικεία πρόσωπα και ιδιαίτερα σε ένα εξ αυτών, για το οποίο η αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει τη φυσική του παρουσία στον χώρο του εγκλήματος από κεραίες κινητής τηλεφωνίας






Απαντήσεις για την υπόθεση, αναμένεται να δώσει η άρση τηλεφωνικού απορρήτου καθώς και βίντεο που φέρεται να εμφανίζεται η ύποπτη, αλλά δεν έχει καταγραφεί το πρόσωπό της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα