Επίθεση με βιτριόλι: Σε κατάσταση σοκ ο 40χρονος – Νιώθει “θύμα” της υπόθεσης

Επίθεση με βιτριόλι: Σε κατάσταση σοκ ο 40χρονος – Νιώθει “θύμα” της υπόθεσης
Η 35χρονη η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, οδηγείται από αστυνομικούς στον ανακριτή για την απολογία της (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ) Eurokinissi

Ο 40χρονος που διατηρούσε σχέση με την 35χρονη κατηγορούμενη, νιώθει διωκόμενος και δεύτερο θύμα της υπόθεσης, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 40χρονος πρώην φίλος της 35χρονης γυναίκας, η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα, μίλησε ο δικηγόρος του, Δημήτρης Γκαβέρας.

“Ο εντολέας μας είχε ανταλλάξει 5 – 10 τυπικά μηνύματα με την Ιωάννα μετά το αίτημα φιλίας“, τόνισε ο δικηγόρος του 40χρονου, προσθέτοντας πως ο εντολέας του βρίσκεται σε κατάσταση ψυχολογικού σοκ μετά τις ραγδαίες εξελίξεις και τις αποκαλύψεις στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι.

“Ο ίδιος δεν μπορεί να το πιστέψει ούτε τη βλάβη της Ιωάννας, ούτε την επίθεση. Δεν μπορούσε καν να φανταστεί ότι θα μπορούσε να έχει ο ίδιος κάποια εμπλοκή σε αυτό. Είναι σε μία κατάσταση ψυχολογικού σοκ και, παράλληλα, βλέπει την προσωπική του ζωή να παίρνει μια απίστευτη δημοσιότητα, χωρίς τη δική του συναίνεση. Αναγκάζεται να ζει εγκλωβισμένος σε άλλο σπίτι και δεν μπορεί ακόμη να διανοηθεί τι έχει συμβεί. Νιώθει διωκόμενος και ότι είναι κι αυτός θύμα της υπόθεσης, το δεύτερο θύμα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του 40χρονου.

Σχετικά με το εάν ο 40χρονος είχε κληθεί για κατάθεση, πριν την εξιχνίαση της υπόθεσης, όσο γίνονταν έρευνες στους υπόπτους, ο κ. Γκαβέρας είπε: “Έχουμε μία παραβίαση της μυστικότητας της διαδικασίας. Πριν καν ολοκληρωθεί η προανάκριση έχουν βγει στη δημοσιότητα πάρα πολλά στοιχεία. Θεωρώ ότι κάποια είναι αποσπασματικά και κάποια άλλα επιλεκτικά. Ο εντολέας μου, πριν από την προσαγωγή της 35χρονης μίλησε ειλικρινέστατα, είπε ακριβώς ό,τι ακριβώς γνωρίζει και ό,τι έχει συμβεί. Δεν είχε τίποτα να κρύψει, ακόμη και τότε δεν πίστευε ότι σχετίζεται με την υπόθεση”.

“Φοβάται τη στοχοποίησή του, καθώς η υπόθεση έχει πάρει μεγάλη έκταση. Προσπαθεί να τα βάλει όλα στο μυαλό του σε μια σειρά και δεν μπορεί να αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο. Είδαμε σενάρια, με βάση τα οποία η φερόμενη δράστιδα είχε φυλάξει κάποια αντικείμενα για να πραγματοποιήσει και άλλη επίθεση. Θα μπορούσε αυτός να ήταν το επόμενο θύμα”, πρόσθεσε ο δικηγόρος του 40χρονου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα