Έρευνα για τους 'Δελτάδες' που έσερναν διαδηλωτή

Έρευνα για τους 'Δελτάδες' που έσερναν διαδηλωτή

Στο ένα από τα δύο βίντεο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, οι άνδρες της Ομάδας ΔΕΛΤΑ αφού έχουν σύρει τον νεαρό διαδηλωτή για μεγάλη απόσταση, τον έχουν ξαπλωμένο στην άσφαλτο και τον ρωτούν αν χρειάζεται ασθενοφόρο..., απαντώντας ο ένας στον άλλον πως απλά αγχώθηκε! (Vids)

Αίσθηση προκάλεσαν δυο βίντεο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, στα οποία καταγράφηκε καρέ-καρέ η σύλληψη ενός νεαρού διαδηλωτή στην συγκέντρωση του «ΟΧΙ» την περασμένη Παρασκευή στη Πλατεία Συντάγματος.

Στο ένα βίντεο φαίνονται άνδρες της Ομάδας ΔΕΛΤΑ να ακινητοποιούν και να προσαγάγουν με βίαιο τρόπο τον νεαρό διαδηλωτή, ενώ στη συνέχεια τον παίρνουν σηκωτό για μερικά μέτρα και εν συνεχεία τον σέρνουν στην άσφαλτο! Στο άλλο βίντεο οι άνδρες της ΔΕΛΤΑ αφού τον έχουν σύρει για μεγάλη απόσταση, τον έχουν ξαπλωμένο στην άσφαλτο και τον ρωτούν αν χρειάζεται ασθενοφόρο..., απαντώντας ο ένας στον άλλον πως απλά ...αγχώθηκε! Αρχικά, δεν υπήρξαν αντιδράσεις από πλευράς της ΕΛ.ΑΣ. στη συνέχεια όμως και λόγω της έκτασης που πήρε το θέμα, αποφασίστηκε η διενέργεια έρευνας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: «Σχετικά με βίντεο, που αναρτήθηκαν πρόσφατα σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο και απεικονίζουν ενέργειες αστυνομικών, κατά τη διάρκεια σύλληψης ατόμου την Παρασκευή (03-07-2015), στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, διατάχθηκε η διενέργεια έρευνας».

SHARE:

24Media Network