Έρευνες για το μακελειό στην Ανδραβίδα – Αναζητείται για κατάθεση ο σπιτονοικοκύρης

Έρευνες για το μακελειό στην Ανδραβίδα – Αναζητείται για κατάθεση ο σπιτονοικοκύρης
Τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ / ILIALIVE.GR / EUROKINISSI

Τον δράστη του τετραπλού φονικού στη Ανδραβίδα ψάχνουν οι αρχές. Εντοπίστηκε ο πρώην σύζυγος, ωστόσο ήταν στην Αθήνα όταν έγινε η δολοφονία. Αναζητείται για κατάθεση ο σπιτονοικοκύρης της οικογένειας με τον οποίο υπήρχαν συχνές προστριβές.

Συνεχίζονται με αδιάκοπους ρυθμούς οι έρευνες της Αστυνομίας στην Ανδραβίδα για το άγριο τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα με θύματα τα μέλη μίας οικογένειας από την Αλβανία.

Ο Έλληνας πρώην σύζυγος και βιολογικός πατέρας του 12χρονου φέρεται να έχει εντοπιστεί ωστόσο ήταν στην Αθήνα όταν έγινε η άγρια δολοφονία και να είχε άλλοθι. Εξαφανισμένος παραμένει και αναζητείται για κατάθεση ο Έλληνας σπιτονοικοκύρης της οικογένειας με τον οποίο υπήρχαν συχνές προστριβές και εντάσεις.

Νεκρούς και μέσα σε μία λίμνη αίματος τους βρήκε ο 12χρονος γιος της 37χρονης μητέρας από τον προηγούμενο γάμο της, ο οποίος και κάλεσε την Αστυνομία και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Το παιδάκι θα εξεταστεί από παιδοψυχολόγο.

Αν και αρχικά υπήρχε ανάμεσα στα σενάρια που εξέταζε η Αστυνομία το ενδεχόμενο της τριπλής δολοφονίας και αυτοκτονίας από πλευράς του 32χρονου πατέρα, γρήγορα το σενάριο αυτό εγκαταλείφθηκε αφού όχι μόνο δεν βρέθηκε το όργανο του φόνου στο σημείο, αλλά οι γονείς βρέθηκαν σε παρακείμενο εξωτερικό χώρο του σπιτιού, σε μία αποθήκη, προφανώς τοποθετημένοι από τρίτο, πάνω σε ένα τρέιλερ και το 3χρονο αγοράκι τους στο πάτωμα. Το άλλο αγοράκι μόλις δύο ετών βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι και στην κούνια του…

Η ιατροδικαστής και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και του κλιμακίου Εγκληματολογικών Ερευνών επέστρεψαν στο σημείο από το πρωί και συνέχισαν την αυτοψία τους και την συλλογή ιχνών που ίσως να τους φανερώσουν τον δράστη, όπως τυχόν αποτυπώματα ή γενετικά υλικά.

Οι γονείς φέρονται να έχουν τραύματα από όπλο και τα παιδιά να έχουν στραγγαλιστεί από τον δράστη, ωστόσο η νεκροψία αναμένεται αύριο. Πρόκειται για ένα ακραίο σκηνικό βίας που έχει γίνει ζήτημα τιμής για τις Αρχές να μπορέσουν να το εξιχνιάσουν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα