Έρευνες για το μακελειό στην Ανδραβίδα – Θύματα δολοφονίας οι γονείς και τα δύο παιδιά

Έρευνες για το μακελειό στην Ανδραβίδα – Θύματα δολοφονίας οι γονείς και τα δύο παιδιά
Έγκλημα στην Ανδραβίδα Eurokinissi

Στην Αστυνομία είχε φτάσει η πληροφορία πως ο πρώην σύζυγος της μητέρας βρισκόταν στην Αθήνα, ωστόσο ακόμα αναζητείται για να του πάρουν κατάθεση οι αστυνομικοί.

Ένα απίστευτο μακελειό σε βάρος μίας ολόκληρης οικογένειας από την Αλβανία ήρθε στο φως το βράδυ της Τετάρτης στην Ανδραβίδα. Άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης κυριολεκτικά εκτέλεσε τους γονείς της οικογένειας και τα αγοράκια που ήταν νήπια.

Νεκρούς και μέσα σε μία λίμνη αίματος τους βρήκε ο 12χρονος γιος της 37χρονης μητέρας από τον προηγούμενο γάμο της, ο οποίος και κάλεσε την Αστυνομία και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Αν και αρχικά υπήρχε ανάμεσα στα σενάρια που εξέταζε η Αστυνομία το ενδεχόμενο της τριπλής δολοφονίας και αυτοκτονίας από πλευράς του 32χρονου πατέρα, γρήγορα το σενάριο αυτό εγκαταλείφθηκε αφού όχι μόνο δεν βρέθηκε το όργανο του φόνου στο σημείο, αλλά οι γονείς βρέθηκαν σε παρακείμενο εξωτερικό χώρο του σπιτιού, σε μία αποθήκη, προφανώς τοποθετημένοι από τρίτο, πάνω σε ένα τρέιλερ και το 3χρονο αγοράκι τους στο πάτωμα. Το άλλο αγοράκι μόλις δύο ετών βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι και στην κούνια του.

Έγκλημα στην Ανδραβίδα Eurokinissi

Καθώς το μοναδικό ζωντανό παιδί της οικογένειας είναι το 12χρονο αγοράκι από τον προηγούμενο γάμο της μητέρας ο πρώην σύζυγος συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των Αρχών που είχαν πληροφορίες ότι βρίσκεται στην Αθήνα, ωστόσο ακόμα δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν για να του πάρουν κατάθεση για να βγάλουν συμπεράσματα.

Η ιατροδικαστής και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και του κλιμακίου Εγκληματολογικών Ερευνών επέστρεψαν στο σημείο από το πρωί και συνεχίζουν την αυτοψία τους και την συλλογή ιχνών που ίσως να τους φανερώσουν τον δράστη, όπως τυχόν αποτυπώματα ή γενετικά υλικά.

Οι γονείς φέρονται να έχουν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και όπλο και τα παιδιά να έχουν στραγγαλιστεί από τον δράστη, ωστόσο η νεκροψία αναμένεται. Πρόκειται για ένα ακραίο σκηνικό βίας που έχει γίνει ζήτημα τιμής για τις Αρχές να μπορέσουν να το εξιχνιάσουν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα