Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, μέλη του κυκλώματος και κατασχέθηκαν ποσότητες άνω των 53 κιλών ακατέργαστης κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 55.070 ευρώ

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούντο στην μεταφορά και αποθήκευση ακατέργαστης κάνναβης προς περαιτέρω διακίνηση.

Συνελήφθησαν στην περιοχή της Ναυπακτίας, τέσσερα άτομα, εκ των οποίων δυο Έλληνες, ηλικίας 36 και 41 ετών και δύο Αλβανοί, ηλικίας 27 και 32 ετών, μέλη του κυκλώματος.

ADVERTISING

Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών, διασταύρωσης στοιχείων και δημιουργίας προφίλ των εμπλεκομένων, ταυτοποιήθηκαν τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, πιστοποιήθηκαν οι ρόλοι τους και αποκαλύφθηκε ο τρόπος δράσης τους.

Ειδικότερα ως προς τον τρόπο δράσης, ο 36χρονος χρησιμοποιώντας μισθωμένο όχημα, προμηθευόταν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης από τους έτερους συλληφθέντες, με σκοπό την μεταφορά και άμεση παράδοση σε συνεργούς τους στην Αθήνα.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 53 κιλών και 200 γραμμαρίων, 55.070 ευρώ και 6 συσκευές κινητών. Επιπλέον, επισημαίνεται ότι σε βάρος του 32χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ναρκωτικά
SHARE:

24Media Network