Εξαρθρώθηκε σπείρα που εισέβαλε σε σπίτια ηλικιωμένων στα Βόρεια Προάστια

Εξαρθρώθηκε σπείρα που εισέβαλε σε σπίτια ηλικιωμένων στα Βόρεια Προάστια

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από οικίες στα Βόρεια προάστια

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από οικίες στα Βόρεια προάστια.

Ειδικότερα, τρείς Έλληνες λικίας 22, 26 και 38 ετών συνελήφθησαν στο Χαλάνδρι από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Οι συλληφθέντες λίγο νωρίτερα αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε οικία στην περιοχή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες το τελευταίο εξάμηνο, διέπρατταν κλοπές από οικίες στις οποίες έμεναν αποκλειστικά ηλικιωμένα άτομα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους κοσμήματα, χρήματα και διάφορα αντικείμενα. Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί 8 περιπτώσεις κλοπών από οικίες στο Χαλάνδρι, στο Μαρούσι, στην Κηφισιά και στην Αγία Παρασκευή ενώ η έρευνα για την συμμετοχή τους σε άλλες αξιόποινες πράξεις, συνεχίζεται.


Επισημαίνεται ότι οι συλληφθέντες, είχαν συλληφθεί κατά το παρελθόν για αντίστοιχα αδικήματα και τους είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

SHARE:

24Media Network