Εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη: Η ανακρίτρια κάλεσε την κόρη και τον αδελφό της

Εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη: Η ανακρίτρια κάλεσε την κόρη και τον αδελφό της
Εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη

Στο τελευταίο στάδιο πριν πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης έχει εισέλθει η πολύκροτη υπόθεση, για την οποία κατέθεσαν σήμερα η κόρη και ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη.

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Φωτμού και η υπόθεση παραμένει άλυτο μυστήριο. Οι Αρχές δεν έχουν σταματήσει να ερευνούν όλες τις πτυχές της, εν πλέον ανοίγει νέος κύκλος καταθέσεων.

Την Τρίτη το πρωί κατέθεσε για μία ακόμη φορά στην ανακρίτρια στα Δικαστήρια Αγρινίου ο αδελφός της άτυχης γυναίκας, Γιώργος Λαγούδης, ενώ λίγη ώρα αργότερα κατέθεσε και η κόρη της, που είναι και ο άνθρωπος που μίλησε μαζί της για τελευταία φορά.

Τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αποσταλεί κλήση προς απολογία κατηγορουμένου για όλες τις πράξεις για τις οποίες έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του ατόμου που έχει μπει στο “κάδρο” των αρχών για την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία, εμπρησμό και συμμορία και ηθική αυτουργία σε όλα αυτά και αναμένεται με ενδιαφέρον να δούμε ποιοί είναι οι φυσικοί αυτουργοί για όλα αυτά που θα κληθούν να απολογηθούν με την ιδιότητα του κατηγορούμενου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα