Φόνος Π. Φύσσα: Σε διαθεσιμότητα ο φρουρός που προσπάθησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς

Φόνος Π. Φύσσα: Σε διαθεσιμότητα ο φρουρός που προσπάθησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς
EUROKINISSI

Τι είπε ο εξωτερικός φρουρός των φυλακών Κορυδαλλού στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, όπου δολοφονήθηκε ο Π. Φύσσας. Τι υποστηρίζει στην αναφορά του προς το υπουργείο Δικαιοσύνης

Το υπουργείο Δικαιοσύνης έθεσε σε διαθεσιμότητα εξωτερικό φρουρό των φυλακών Κορυδαλλού, ο οποίος, προσπάθησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς, που έφτασαν στο Κερατσίνι, λίγα λεπτά μετά το φόνο του Παύλου Φύσσα.

Σύμφωνα με την κατάθεση της αστυνομικού που ήταν παρούσα στο περιστατικό του θανάσιμού τραυματισμού του Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι, φέρεται να πλησίασε τους αστυνομικούς και να τους είπε: "Είμαι συνάδελφος, ηρέμησαν τα πράγματα, κάποιοι είχαν παρεξηγηθεί σε μια καφετέρια, αλλά τώρα έφυγαν και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα".

Μετά τη δημοσιοποίηση της κατάθεσης της αστυνομικού, ο σωφρονιστικός υπάλληλος έστειλε αναφορά στο υπουργείο Δικαιοσύνης υποστηρίζοντας ότι ήταν παρών στο επεισόδιο και προσπάθησε να συμβιβάσει τα πράγματα.

Η αναφορά αυτή εστάλη στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουρλιώτη ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση των 32 εκκρεμών δικογραφιών που αφορούν μέλη της Χρυσής Αυγής

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κατάθεση 24χρονης Αγγελικής: Ο Φύσσας φώναξε μετά το μαχαίρωμά του στον Ρουπακιά "Που πας να φύγεις ρε..."

SHARE:

24Media Network