Φορτηγό γεμάτο ποτά 'μπόμπες' εντοπίστηκε στο Ηράκλειο

Εξαρθρώθηκε σπείρα εισαγωγής από την Βουλγαρία και διακίνησης στη χώρα μας λαθραίων οινοπνευματωδών ποτών
Συνελήφθησαν έξι (6) μέλη της σπείρας
Συνελήφθησαν χθες (27-7-2012) το απόγευμα στον Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς του Τ.Α. Νίκαιας, έξι (6) άτομα, τρείς (3) ημεδαποί και τρείς (3) αλλοδαποί Βουλγαρικής καταγωγής, μέλη σπείρας που εισήγαγε από την Βουλγαρία και διακινούσε στη χώρα μας, λαθραία οινοπνευματώδη ποτά.
Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί του Τ.Α. Νίκαιας μετά από αξιοποίηση πληροφορίας, εντόπισαν στην περιοχή του Ασπρόπυργου αποθήκη και συνέλαβαν τους ανωτέρω δράστες την στιγμή που μεταφόρτωναν από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο Βουλγαρικής προέλευσης που ήταν μέσα σε αυτή, σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, κιβώτια με λαθραία ποτά. 
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 -4.704- φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά.
-1.460- ευρώ.
-13- κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.  (EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΑΔΑ)
Εξαρθρώθηκε σπείρα εισαγωγής από την Βουλγαρία και διακίνησης στη χώρα μας λαθραίων οινοπνευματωδών ποτών Συνελήφθησαν έξι (6) μέλη της σπείρας Συνελήφθησαν χθες (27-7-2012) το απόγευμα στον Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς του Τ.Α. Νίκαιας, έξι (6) άτομα, τρείς (3) ημεδαποί και τρείς (3) αλλοδαποί Βουλγαρικής καταγωγής, μέλη σπείρας που εισήγαγε από την Βουλγαρία και διακινούσε στη χώρα μας, λαθραία οινοπνευματώδη ποτά. Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί του Τ.Α. Νίκαιας μετά από αξιοποίηση πληροφορίας, εντόπισαν στην περιοχή του Ασπρόπυργου αποθήκη και συνέλαβαν τους ανωτέρω δράστες την στιγμή που μεταφόρτωναν από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο Βουλγαρικής προέλευσης που ήταν μέσα σε αυτή, σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, κιβώτια με λαθραία ποτά. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: -4.704- φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά. -1.460- ευρώ. -13- κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. (EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΑΔΑ) EUROKINISSI

H τεράστια ποσότητα των ποτών, τα οποία δε διέθεταν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης, προορίζονταν να διοχετευτούν στα νυχτερινά καταστήματα της πόλης

“Λαβράκι” έβγαλαν οι αστυνομικές αρχές το πρωί του Σαββάτου, όταν εντόπισαν φορτηγό γεμάτο με ποτά “μπόμπες” στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Αστυνομικοί μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, έκαναν έφοδο στο φορτηγό, αμέσως μετά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι, όπου εντόπισαν και κατάσχεσαν χιλιάδες μπουκάλια λαθραίων ποτών.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η τεράστια ποσότητα των ποτών, τα οποία δε διέθεταν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης, προορίζονταν να διοχετευτούν στα νυχτερινά καταστήματα της πόλης.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη ατόμων για το παράνομο φορτίο, ενώ οι έρευνες διεξάγονται και εκτός Κρήτης.

(Πηγή: Cretapost, Φωτογραφία: Αρχείου)

SHARE:

24Media Network