Φωτογραφίες ΕΛ.ΑΣ.: Αυτός είναι ο 71χρονος παιδόφιλος της Ηλιούπολης

Φωτογραφίες ΕΛ.ΑΣ.: Αυτός είναι ο 71χρονος παιδόφιλος της Ηλιούπολης

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες και το ονοματεπώνυμο του 71χρονου που αποπλανούσε ανήλικα παιδιά στην ευρύτερη περιοχή της Ηλιούπολης (Pics)

Το ονοματεπώνυμο και τη φωτογραφία του ηλικιωμένου που συνελήφθη για αποπλάνηση και ασέλγεια δημοσιοποίησε η ΕΛ.ΑΣ.

Η πλήρης ανακοίνωση:

"Έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του» αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Πρόκειται για τον Μπούρα Γεώργιο του Γεωργίου και της Παναγιώτας, που γεννήθηκε το 1941 στην Αρκαδία και κατοικεί στην Ηλιούπολη.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της αποπλάνησης παιδιών που δεν είχαν συμπληρώσει τα 12 και τα 14 έτη, κατά συρροή και εξακολούθηση.

Η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξης αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας στο τηλέφωνο 210 6476370 του 1ου Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας", καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

SHARE: