Serial killer στην Κύπρο: Τα 7 θύματα του “Ορέστη” – Το χρονικό των αποκαλύψεων

Serial killer στην Κύπρο: Τα 7 θύματα του “Ορέστη” – Το χρονικό των αποκαλύψεων
Ο 35χρονος ίλαρχος serial killer της Κύπρου

Ο 35χρονος ίλαρχος μέσα σε ένα απόγευμα ομολόγησε τη διάπραξη πέντε δολοφονιών, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων του στα επτά. Ποιες είναι οι γυναίκες και τα παιδιά που βρήκαν φρικτό θάνατο από τα χέρια του κατά συρροή δολοφόνου.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο έγκλημα που όμοιό του δεν έχει σημειωθεί ποτέ στην Κύπρο, με τον 35χρονο κατά συρροή δολοφόνο, να έχει παραδεχθεί επτά συνολικά δολοφονίες γυναικών και ανήλικων κοριτσιών.

Ο 35χρονος ίλαρχος μέσα σε ένα απόγευμα ομολόγησε τη διάπραξη πέντε δολοφονιών, συγκλονίζοντας τους πάντες. 

Μάλιστα, υπέδειξε σημείο κοντά στο φρεάτιο στο Μιτσερό, όπου φέρεται ότι βρίσκονται τα πτώματα της Maricar Valdez Arquila, και της μητέρας από τη Ρουμανία με το 8χρονο κοριτσάκι της.

Σύμφωνα με την ομολογία του 35χρονου, δολοφόνησε την 38χρονη Marry Rose από της Φιλιππίνες, η οποία εντοπίστηκε στο φρεάτιο στο μεταλλείο Μιτσερού. H Μarry Rose ήταν η πρώτη γυναίκα που ομολόγησε ότι είχε δολοφονήσει.

Η Marry Rose

 

Η Arian Palanas Lozano, 28 ετών από τις Φιλιππίνες, ήταν το δεύτερο πτώμα το οποίο εντοπίστηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό. Ο 35χρονος σε δεύτερη θεληματική του κατάθεση, ομολόγησε τη δολοφονία της.

Η Arian Palanas Lozano

 

Το επόμενο πτώμα που εντοπίστηκε, μετά από υπόδειξη του «Ορέστη», ανήκει σε γυναίκα από το Νεπάλ ή την Ινδία, για την οποία δεν υπάρχει φωτογραφία καθώς δεν είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένο πρόσωπο. Το πτώμα εντοπίστηκε σε πλήρη αποσύνθεση στο πεδίο βολής Ξυντούς στην Ορούντα μέσα σε λάκκο. Ο 35χρονος υποστήριξε ότι δεν θυμάται πότε σκότωσε την άτυχη γυναίκα.

Η Livia Florentina Bunea 36 ετών και η 8χρονη κόρη της, Elena Natalia Bunea, φέρεται να είναι τα επόμενα δύο θύματα που ομολόγησε ότι δολοφόνησε. Η 36χρονη και η 8χρονη κόρη της, είχαν εξαφανιστεί στις 30 Σεπτεμβρίου το 2016.

Η Ρουμάνα μητέρα και η κόρη της που δολοφονήθηκαν από τον 35χρονο ίλαρχο

 

Παράλληλα, ομολόγησε ότι δολοφόνησε και τη Maricar Valdez Arquila, 30 ετών από τις Φιλιππίνες.

H Maricar Valdez Arquila

 

Ο “Ορέστης” ομολόγησε ότι σκότωσε και την 6χρονη κόρη της Marry Rose, Sierra, για την οποία εμμένει στη θέση ότι βρίσκεται στη λίμνη Μεμή στο Ξυλιάτου.

H μικρή Sierra, κόρη της Marry Rose

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα