Φρίκη στη Χίο: Μητέρα κατήγγειλε βιασμό του 11μηνου μωρού της απ’ τον πατέρα του

Φρίκη στη Χίο: Μητέρα κατήγγειλε βιασμό του 11μηνου μωρού της απ’ τον πατέρα του

Η οικογένεια έχει απασχολήσει κατά κόρον τις αρχές, με τον πατέρα να εμφανίζει μια κατ’ εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χίου μετά από την καταγγελία που έκανε το βράδυ της Πέμπτης μία Αφγανή ότι ο σύζυγός της επιχείρησε να βιάσει το μόλις 11 μηνών παιδί τους. Το μωρό έχει μεταφερθεί στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο, όπου οι υγειονομικές αρχές παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας του και εξετάζουν εάν ευσταθούν οι ισχυρισμοί της μητέρας.

Η οικογένεια διαμένει σε δομή εκτός ΒΙΑΛ, και ο κατηγορούμενος φρουρείται σε ειδικό δωμάτιο του Νοσοκομείου από αστυνομικές δυνάμεις, στις οποίες καταγγέλθηκε η αποτρόπαιη υπόθεση.

Νοσοκομειακοί υπάλληλοι υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη οικογένεια έχει απασχολήσει κατά κόρον τις αρχές, με τον πατέρα να εμφανίζει μια κατ’ εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά ακόμα και στα μέλη της οικογένειας του.

Το συμβάν επιβεβαιώνει και η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, η οποία αναμένεται να δώσει λεπτομέρειες μετά την εξέταση από τον ιατροδικαστή. 

(Με πληροφορίες από PolitisChios)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα