Φρίκη στη Ρόδο: Οι ζωγραφιές 7χρονης αποκάλυψαν τον βιασμό της από τη μητέρα, τη θεία της και τον παππού της

Φρίκη στη Ρόδο: Οι ζωγραφιές 7χρονης αποκάλυψαν τον βιασμό της από τη μητέρα, τη θεία της και τον παππού της

Η υπόθεση της αποπλάνησης και της σεξουαλικής κακοποίησης μιας 7χρονης στη Ρόδο έχει συγκλονίσει την Ελλάδα, καθώς θύτες ήταν η μητέρα, η θεία, η γιαγιά και ο παππούς της

Ο εισαγγελέας ζήτησε χθες ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω την ενοχοποίηση τριών εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων στην φρικιαστική υπόθεση για βιασμό και αποπλάνηση κοριτσιού ηλικίας 7 ετών, αλλά και για άμεση συνέργεια στις πράξεις αυτές τον παππού της, την μητέρα της, την θεία της και την γιαγιά της.

Όπως αναφέρεται, συγκεκριμένα ο Εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθούν ένοχοι ο παππούς, η μητέρα και η θεία της ανήλικης και να απαλλαγεί από την κατηγορία της άμεσης συνέργειας σε αποπλάνηση η γιαγιά.

Το δικαστήριο αναμένεται αν εκδώσει την απόφαση την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ την μήνυση υπέβαλλε ο πατέρας της μικρής που είχε παρατηρήσει την παράξενη συμπεριφορά της μικρής.

Ο πατέρας και η μητέρα του κοριτσιού είχαν χωρίσει, με τη μητέρα να έχει την επιμέλειά του. Από τις καταθέσεις του κοριτσιού προκύπτει πως το παιδί είχε πέσει κατ' εξακολούθηση θύμα βιασμού και πως την νάρκωναν προκειμένου να την ακινητοποιήσουν.

Την περίεργη σχέση μητέρας και παιδιού είχε αντιληφθεί και η παιδοψυχολόγος, που παρακολουθούσε το παιδί μετά από εκδήλωση επιθετικής συμπεριφοράς, από τις ζωγραφιές της.

Την ίδια στιγμή, τονίζεται πως οι γιατροί που εξέτασαν το 7χρονο κορίτσι επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς τους κατά τη διάρκεια των καταθέσεών τους στο δικαστήριο.

(Πηγή: www.dimokratiki.gr)

SHARE:

24Media Network